TÜFAD Manisa Subesinde Kongre Öncesi Son Hazirliklar

TÜFAD Manisa Subesi’nin 5 Temmuz Pazartesi günü gerçeklestirilecek olan Olagan Kongresi öncesinde çalismalarini hizlandiran baskan adayi Mehmet Dagdelen ve ekibi il genelindeki basarili antrenörleri ziyaret ederek plaket takdim etmeye devam ediyor. Öte yandan baskan adayi Mehmet Dagdelen’in aday yönetim kurulu listesine bir zamanlar Manisaspor ve Fenerbahçe’nin yildiz futbolcusu olan Aygün Taskiran’in da dahil oldugu ögrenildi.

3. Ligde sampiyon olarak 2. Lige çikan Somaspor’un teknik direktörü Mustafa Sen adina takimin antrenörü Mahir Çeneli’ye basari plaketi Mehmet Dagdelen ve Süleyman Özkaraman tarafindan takdim edildi.

Yeni sezonda Içel Idmanyurdu takiminda görev yapacak olan Teknik Direktör Cem Kavçak’a, Süper Ligde Akhisarspor’da görev yaparken Avrupa kupalarinda ve Türkiye kupasinda ayrica Aksarayspor’da basarili çalismalarindan ve Manisa’ya en iyi sekilde temsil etmesinden dolayi tesekkür plaketi Feridun Yarkin tarafindan takdim edildi.

Akhisar’da gerçeklestirilen ziyaretlerde konusan baskan adayi Mehmet Dagdelen, “5 Temmuz Pazartesi günü gerçeklesecek olan Manisa TÜFAD Olagan Kongresi öncesinde Akhisar’da gerçeklestirilen ziyaretlerde Manisali teknik adamlarimizin basarilari hepimizi gururlandirmistir. Manisali teknik adamlarimizin basarili hepimizi gururlandirmistir. Tüm meslektaslarimiz adina plaketleri birbirinden degerli hocalarimiz takdim etmistir. Onurunuz onurumuz, gururunuz gururumuzdur. Mustafa Sen hocamiz mazeret belirttigi için katilamamistir. Onun adina Somaspor’daki teknik kadrodan antrenör Mahir Çeneli plaketi almistir.” dedi.



Aygün Taskiran da listeye dahil oldu

Öte yandan Mehmet Dagdelen’in aday yönetim kurulu listesine Manisaspor ve Fenerbahçe’nin yildiz isimlerinden biri olan Aygün Taskiran’in da dahil oldugu ögrenildi. Aygün Taskiran’in listelerine dahil oldugunu sosyal medya hesaplarindan duyuran baskan adayi Mehmet Dagdelen, "5 Temmuz Olagan Kongre seçiminde Manisa TÜFAD Baskanligina adayligimizi koydugumuz süreçte, Manisamizin yetistirdigi mütevaziligi ve beyefendiligiyle, Fenerbahçe ve Manisaspor’umuz basta olmakla birlikte Akhisarspor ve ülkemizin önemli kulüplerinde futbol oynayan ayrica Manisa’mizi en iyi sekilde temsil eden Fenerbahçeli Aygün Taskiran hocamizi aday yönetim kurulumuza dahil etmenin mutlulugunu yasiyoruz. Manisa Futbolumuza ve TÜFAD ailesine hayirli olsun." ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA