Süper Lig'de 2020-2021 Sezonu Sampiyonu Besiktas'in Bayragi, Büyükçekmece'deki Sampiyonlar Aniti'na Çekildi

Büyükçekmece Belediyesi'nin her sezon sampiyon takimin bayragini astigi Sampiyonlar Aniti'na, Süper Lig'de geçtigimiz sezonu sampiyon tamamlayan Besiktas'in bayragi düzenlenen törenle çekildi.

Törene Büyükçekmece Belediye Baskani Hasan Akgün, Besiktas Kulübü Baskani Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu üyesi Hakan Daltaban ile siyah-beyazli taraftarlar katildi.

Törenin açilis konusmasini yapan belediye baskani Hasan Akgün, "Ahmet Nur Çebi baskanimizla 2016-2017 sampiyonluk bayragini yine beraber asmistik. 2020-2021 sezonunu sampiyon olarak tamamlayan gururumuz Besiktas'i kutluyoruz. Türk sporuna, Türk gençligine hizmet eden bu kulübe baskanlik yaparak aramizdan ayrilan tüm baskanlarimizi rahmetle aniyoruz. Hepsi büyük hizmetler verdi. Çebi dönemiyle Besiktas baska bir ataga girdi. Galatasaray'in sampiyonluk ayagina kadar geldi ama Besiktas bileginin hakkiyla aldi. Sizden ve tüm baskanlarimizdan Avrupa'da da basarili olunan bir döneme hazirlik yapmanizi rica ediyoruz. Besiktas'i kutluyorum." diye konustu.

Baskan Akgün'e tesekkür ederek konusmasina baslayan Çebi, "Bir Galatasarayli olarak Sayin Baskan bizi alkisladi. Fenerbahçe'nin Galatasaray'in Trabzonspor'un ve diger takimlarimizin olmadigi bir ligin tadi tuzu olmuyor. Iyi ki varsiniz. O da hem Trabzonsporlu ve Galatasarayli ama ben sadece Besiktasliyim. Bir Karadeniz çocuguyum. Bayragimizi dalgalandiracak olan Büyükçekmece halkina ve baskana tesekkür ediyorum." ifadelerini kullandi.

Çebi ayrica konusmasi sirasinda altyapiya önem verilmesi kaydiyla bir arazi talebinde bulundu. Baskan Akgün de basketbol için bir arazinin sözünü verdi. Belediyelerin desteginin spor için önemli oldugunu söyleyen Çebi, "Gençligimizin pamuk ipligiyle hayata bagli oldugu bir dönem yasiyoruz. Spor yapan gençlerimiz huzurlu, saglikli, devletine ve ailesine faydali oldugunu görüyoruz. Baskanimizdan sözümüzü aldik." seklinde konustu.

Konusmalarin ardindan iki baskan, siyah-beyazli takimin bayragini anitta yer alan göndere çekti.

Kaynak: AA