Ordu Valisi Sonel, Sehit Çocuklarinin Forma Ve Futbol Oynama Istegini Yerine Getirdi

Ordu Valisi Tuncay Sonel, sehit çocuklarinin tuttugu takimin formasi ve birlikte futbol oynama istegini yerine getirdi.

Sonel, ev ziyaretleri sirasinda tuttugu takimin formasini isteyen ve birlikte futbol oynama isteginde bulunan çocuklarla 19 Eylül Stadi'nda bir araya geldi.

Onlara söz verdigi formalari teslim eden Vali Sonel, çocuklara formalarini ve spor ayakkabilarini kendi elleriyle giydirdi.

Çocuklarla birlikte sahaya çikan Sonel, Gençlik ve Spor Il Müdürü Mustafa Genç, Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi Ordu Sube Baskani Nurettin Korkmaz ile birlikte onlarin heyecanina ve mutluluklarina ortak oldu.

Vali Sonel, çocuklari ve gençleri önemsediklerine isaret ederek, mümkün oldugunca onlarin isteklerini yerine getirmeye çalistiklarini söyledi.

Daha önce de 2112 yetim öksüz çocugun isteklerini yerine getirdiklerini hatirlatan Sonel, "Bugün de yapmis oldugum ev ziyaretlerinde tuttuklari takimlarin formasini isteyen ve birlikte maç yapma isteginde bulunan çocuklarimizin, gençlerimizin bu isteklerini yerine getirdik. Onlar da, biz de çok mutlu olduk. Çocuklarimizin, gençlerimizin yüzlerindeki gülümsemenin sebebi olabilirsek ne mutlu bize." dedi.

Kaynak: AA