Kayserispor, Sapunaru Ile Yollarini Ayirdi

Hes Kablo Kayserispor, Rumen oyuncusu Cristian Sapunaru ile karsilikli anlasarak yollarini ayirdi.

Süper Lig ekiplerinden Hes Kablo Kayserispor’da ayrildik. Sari-Kirmizili takimin kaptani Sapunaru ile karsilikli anlasarak sözlesmesini fesih etti. Sapunaru bugün gece Kayseri’den ayrilarak ülkesine dönecek ve yeni takimi ile sözlesme imzalayacak. Cristian Sapunaru Hes Kablo Kayserispor formasi Ile 105 maça çikti ve 4 gol kaydetti.

Cristian Sapunaru yaptigi açiklamada, “Kayserispor ailesine selam olsun. Veda zamani geldi, ama sizi asla unutmayacagim. Bu kulüp için elimden gelenin iyisini sunmaya çalistim. Tutku ve özveriyle dolu harika yillar geçirdim. Gerek takima, gerek bana verdiginiz desteklerden dolayi hepinize çok tesekkür ederim. Ayrilik zor ama hayat devam ediyor ve tanistigim güzel aile ile kalmanizi istiyorum. Bu takimin bir parçasi oldugum için sansliydim. Bu takimin muhtesem taraftarina sahip oldugum, tüm meslektaslarima ve daha fazla hatira olan arkadaslarima her gün yanimizda olan harika insanlara, personele, çalismaktan zevk aldigim herkese sonsuz tesekkür ederim. Simdi eve gitme zamani ve umarim yakinda tekrar görüsmek üzere” diye konustu.

Sari-Kirmizili kulüpten yapilan açiklamada ise, “Kulübümüz profesyonel futbolcularindan Cristian Sapunaru ile karsilikli anlasarak yollarimizi ayirmis bulunmaktayiz. Kulübümüze verdigi hizmetler için tesekkür eder, kariyerinde basarilar dileriz” denildi.

Kaynak: İHA