Gölbasi Belediye Spor Kulübü Yaz Spor Okullari Basliyor

Gölbasi Belediyesi’nin her yil geleneksel olarak düzenledigi yaz spor okullarinin yeni sezon kayitlari basladi. Sehit ve gazi çocuklarinin ücretsiz olarak kayit olabilecegi kurslarda 6 bransta egitim verilecek.

Futbol, kick boks, judo, cimnastik, güres ve tekvando branslarinda egitim verecek yaz spor okullarinin kayitlari Gölbasi Belediyesi Spor yerleskesindeki Muhsin Yazicioglu Gençlik Merkezi’nde yapilacak. Gölbasi Belediyesi’nin düzenledigi yaz spor okullarina ögrenciler kayit yaptirabilecek. Futbola 2007-2013 dogumlu ögrenciler katilabilirken; gürese 2010-2013 dogumlu ögrenciler katilabilecek. Diger branslara alim ise egitmenlerin yönlendirmesi ile yapilacak. Yaz ayi boyunca devam edecek olan kurslarin ücreti bir sefere mahsus 200 TL olacak ve haftada 2 gün egitim verilecek. Sadece güres bransinda haftada 5 gün egitim imkani sunulacak. Cimnastik ve futbol branslarinda yaz spor okullarina katilan ögrencilere sort, forma verilecek. Kurslar hakkinda 485 54 65 numarali telefonlardan bilgi alinabilecek.

"Yaz okullarinda ögrencilerimiz diledigi brans da egitim alma hakkina sahip olacak"

Gölbasi Belediye Baskani Ramazan Simsek, ögrencileri yaz okullarina davet etti. Yaz okullarinin çocuklarin tatillerini verimli sekilde geçirmeleri için firsat oldugunu söyleyen Baskan Simsek, "Yaz okullarinda ögrencilerimiz diledigi brans da egitim alma hakkina sahip olacak. 6 bransta spor egitimi verecegiz. Dersler, alanlarinda uzman ve tecrübeli hocalar esliginde verilecek. Hedefimiz çocuklarimizin sportif yeteneklerini gelistirmek. Sehit ve gazi çocuklarimiza ücretsiz verecegimiz kurslarimiza bütün ögrencilerimizi bekliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA