Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü Pereira Açiklamasi 'Yarim Kalan Isimi Tamamlamaya Geldim'

Fenerbahçe'de ikinci kez teknik direktörlüge getirilen Portekizli Vitor Pereira, sari-lacivertli ekibe sampiyonluk yasamak için geldigini belirtti.

Kulübün internet sitesinde açiklamalari yer alan Pereira, Fenerbahçe'deki ilk dönemini ikinci tamamladigini hatirlatarak, "Yarim kalan isimi tamamlamaya geldim." ifadelerini kullandi.

Yaklasik 5 yil sonra Fenerbahçe'ye döndügü için çok mutlu oldugunu söyleyen 53 yasindaki çalistirici, "Fenerbahçe'de her zaman tutkuyu ve hirsi hissetmistim. Ancak istikrarli bir yapi kurmak ve hedeflenen basariya ulasmak için daha fazla zamana ihtiyaç vardi. Ne yazik ki istedigim kadar zamana sahip olamadim. Fenerbahçe benim için yarim kalmis bir askti. Kariyerimde neredeyse gittigim her kulüpte zaferler ve kupalar kazandim ama Fenerbahçe'de kupa kazanamadim.

Simdi yarim kalan bu hikayeyi sampiyonluk kupalari ile taçlandirma zamanidir. Iste o zaman yarim kalan bu hikaye mutlu bir sona kavusacak." seklinde görüs belirtti.

Baskan Ali Koç ile yaptigi görüsmeye deginen Pereira, "Baskan Ali Koç ile görüsmede bakis açilarimizin çok benzer oldugunu fark etmem uzun sürmedi. Kendisine bana bu firsati verdigi için mütesekkirim. Fenerbahçe'nin gelecegi konusunda ortaya koydugu vizyon, anlattiklari beni oldukça etkiledi." degerlendirmesinde bulundu.

Daha önceki açiklamalarinda Türkiye'de kulüplerin yarini düsünmedigini, gelecekle ilgili bir vizyon koymadigini belirttigini aktaran Portekizli teknik adam, sunlari dile getirdi:

"Fenerbahçe Spor Kulübü bana çok etkileyici bir plan ve programla geldi. Bu planin bizi basariya ulastiracak bir yapilanmanin parçasi oldugunu hissediyorum. Bu sebeple çok heyecanliyim. Bununla beraber heyecanimi 2 katina çikaran bir diger konu, büyük Fenerbahçe camiasinin taraftarlarinin önüne çikmak olacak. Taraftarimizin stadyumda yarattiklari coskuyu da çok özledim. Umuyorum ki önümüzdeki sezon özlenen sampiyonluga omuz omuza vererek ulasacagiz."

Kaynak: AA