Besiktas'in Sampiyonluk Bayragi Sampiyonluk Aniti'na Çekildi

Büyükçekmece’de bulunan Sampiyonluk Aniti’na 2020-2021 sezonu sampiyonu Besiktas’in bayragi çekildi.

Büyükçekmece Belediyesinin her sezon sampiyon olan takimin bayragini astigi Sampiyonluk Aniti’na geçtigimiz sezon Süper Lig’de sampiyon olan Besiktas’in bayragi çekildi. Besiktas Bayragini Büyükçekmece Belediye Baskani Hasan Akgün ile Besiktas Kulübü Baskani Ahmet Nur Çebi beraber göndere çekti.

“Çebi dönemiyle Besiktas baska bir ataga girdi”

Törende konusma yapan Büyükçekmece Belediye Baskani Hasan Akgün, “En son Besiktas sampiyon oldugunda yine baskanimla beraber sampiyonluk bayragini yine beraber asmistik. 2020-2021 sezonunda sampiyon olan Besiktas’imizi kutluyorum. Türk gençligine hizmet eden bu kulübe baskanlik yaparak aramizdan ayrilan bütün baskanlarimizi rahmetle aniyorum. Hepsi büyük hizmetler verdi. Çebi dönemiyle Besiktas baska bir ataga girdi. Galatasaray’in sampiyonluk ayagina kadar geldi, ama Besiktas bileginin hakkiyla sampiyon oldu. Sizden Avrupa’da basarili olunan bir döneme hazirlik yapmanizi rica ediyoruz. Besiktas’i kutluyoruz” seklinde konustu.



“Bayragimizi dalgalandiracak olan Büyükçekmece halkina ve baskana tesekkür ederim”

Baskan Hasan Akgün’e tesekkür eden Besiktas Kulübü Baskani Ahmet Nur Çebi, “Bir Galatasarayli olarak Sayin Baskan bizi alkisladi. Fenerbahçe’nin, Galatasaray’in, Trabzonspor’un ve diger takimlarimizin olmadigi bir ligin tadi tuzu olmuyor. Iyi ki varsiniz. O da hem Trabzonsporlu ve Galatasarayli ama ben sadece Besiktasliyim. Bir Karadeniz çocuguyum. Bayragimizi dalgalandiracak olan Büyükçekmece halkina ve baskana tesekkür ederim” dedi.



Belediye Baskani Hasan Akgün’den basketbol altyapi tesisi için arazi sözü alan Baskan Çebi, ”Gençligimizin pamuk ipligiyle hayata bagli oldugu bir dönem yasiyoruz. Spor yapan gençlerimiz huzurlu, saglikli devletine ve ailesine faydali oldugunu görüyoruz. Baskandan sözümüzü aldik” diye konustu.

Kaynak: İHA