Baskan Örki'den Sampiyonlara Tesekkür Plaketi

Pamukkale Belediyespor’un 2021 yili içinde elde ettigi basarilara imza atan sporcularina Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki’den tesekkür plaket verildi.



Pamukkale Belediyesporlu sporcular 2021 yili içinde önemli basarilara imza atti. Pamukkale Belediye Meclisi’nin Temmuz ayi oturumundan önce basarili sporculara tesekkür plaketleri düzenlenen törenle verildi.

Pamukkale Belediye Spor Kulübü Onursal Baskani ve Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki spor konusuna önem verdiklerini ifade ederek, “2021 yili içinde hem takim hem de bireysel dallarda kulübümüzün sporculari basarili sonuçlar elde etti. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takimimiz 2. Lig’e yükseldi. Halter, Kick Boks, Masa Tenisi, Taekwondo ve Judo dallarinda derece alan sporcularimiz bizleri gurulandirdi. Bizim kulübümüzle amacimiz sporu tabana yayarak daha çok gencimizin spor yapmasina imkan saglamak. Bunun için gelecek hafta ihalesi yapilacak olan tesislerimizi hayata geçirip gençlerimizin hizmetine sunacagiz. Bizleri gururlandiran tüm sporcularimizi, antrenörlerimizi ve yöneticilerimizi kutlar basarilarin devamini dilerim” dedi.

Pamukkale Belediyespor Kulübü Baskani Birol Konak ise 2019 yilinda 2 bransta aldiklari kulübü 10 bransta aktif hale getirdiklerini belirterek, “Baskanimizin destekleriyle hem takim hem de bireysel dallarda branslarimizi aktiflestirdik. Yapilacak olan tesislerle daha büyük basarislara imza atacagiz. Bizlere destek veren baskanimiz Avni Örki ve meclis üyelerimize tesekkür ediyorum” dedi.



Konak, Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki’ye Pamukkale Belediyespor formasi hediye etti.

Törende ilk olarak Denizli Kurumlar Arasi Masa Tenisi Il Birinciligi’nde 28 takim arasinda sampiyon olma basarisini gösteren masa tenisi takiminin plaketleri verildi.

Sporcular Sedat Hiz, Muzaffer Emir Ülge ve Hüseyin Batmaz’a plaketlerini Baskan Örki verdi. 17-19 Haziran tarihlerinde Bursa’da yapilan Türkiye Halter Sampiyonasi’nda Yildizlar Kategorisinde silkmede 95 kilogram, koparmada da 75 kilogram kaldirip toplamda 170 kilogram ile Türkiye Besincisi olan Fatih Çetin ve yine ayni sampiyonada U15 Kategorisinde koparmada 75, silkmede de 95 kilogram kaldirarak toplamda 170 kilograma ulasarak kategorisinde Türkiye Sampiyonu olan Ali Osman Çinlar ve Antrenör Ferhat Coskun’un plaketleri verildi.

10-16 Mart tarihleri arasinda Istanbul’da yapilan 8. Uluslararasi Türkiye Açik Taekwondo Turnuvasi’nda 44 kilogramda altin madalya almaya hak kazanan Ceyda Gencer ve antrenör Abdullah Çirak da plaket alan isimlerden oldular. 8-11 Nisan 2021 tarihlerinde Antalya’da yapilan “6. Uluslararasi Türkiye Açik Kick Boks Avrupa Kupasi“nda 65 kg bayanlar K1 Kategorisinde üçüncü olan Nafize Güçlü, 67 kg Low Kick’te üçüncülügü elde eden Emre Özeren ve 79 kg Kick Light kategorisinde sampiyon olan Ahmet Burak Canbeldek ve antrenör Zekai Doruk, Sirnak’ta yapilan olan sampiyonaya katildiklari için törende yer alamadilar.

Bursa ve Yalova’da yapilan Tekerlekli Sandalye Basketbol 3. Lig maçlarinda 16 takim arasinda oynadigi 10 maçi da galibiyetle kapatan Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takimi’nin sporcu, teknik adam ve yöneticilerine de plaketleri Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, Pamukkale Belediyespor Kulüp Baskani Birol Konak ve mecliste grubu bulunan partilerin grup baskanvekilleri tarafindan verildi.

Mavi-beyazli takimin kaptani Dogancan Köktas, sampiyonluk kupasini Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki’ye teslim etti.

Kaynak: İHA