Bakan Kasapoglu'ndan Olimpiyat Kotasi Alan Milli Atletlere Tebrik

Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu, Dünya Atletizm Birligi’nin kesin listesine göre Tokyo 2020 Olimpiyatlarina katilma hakki elde eden 100 metrede Jak Ali Harvey ve Emre Zafer Barnes, 20 kilometre yürüyüste Evin Demir, Sahin Senoduncu ve Abdülselam Imuk ile 4100 bayrak takimini tebrik etti.

Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu, Dünya Atletizm Birligi’nin kesin listesine göre Tokyo 2020 Olimpiyatlari’na katilma hakki kazanan 100 metrede Jak Ali Harvey ve Emre Zafer Barnes, 20 kilometre yürüyüste Evin Demir, Sahin Senoduncu ve Abdülselam Imuk ile 4100 bayrak takimi için tebrik mesaji yayimladi. Bakan Kasapoglu, tebrik mesajinda su ifadelere yer verdi;

“Türkiye Atletizm Federasyonu, Dünya Atletizm Birligi’nin (World Athletics) 2020 Tokyo Olimpiyatlari kesin kota listesine göre, Olimpiyatlara katilma hakki elde eden 100 metrede Jak Ali Harvey ve Emre Zafer Barnes, 20 kilometre yürüyüste Evin Demir, Sahin Senoduncu ve Abdülselam Imuk ile 4100 bayrak takimimizi kutluyorum. Milli sporcularimiza Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunlari’nda basarilar diliyorum. Milli sporcularimizin basarisinda emegi geçenleri de tebrik ediyorum.”

Kaynak: İHA