Avrupa Futbol Sampiyonasi TV+'Ta Devam Ediyor

Avrupa'nin en önemli futbol turnuvasinda çeyrek final, yari final ve final mücadeleleri TV+'tan naklen izlenebilecek. Temmuz ayinda sporseverler, NBA ve Wimbledon Tenis Turnuvasi'ndaki sampiyonluk çekismesi ile Formula 1'deki Avusturya, Ingiltere ve Macaristan GP’lerini canli olarak takip edebilecek

TV+, Euro 2020 heyecanini futbolseverlerle bulusturmaya devam ediyor.

Turkcell'den yapilan açiklamaya göre, Avrupa'nin en önemli futbol turnuvasinda çeyrek final, yari final ve final mücadeleleri TV+'tan naklen izlenebilecek.

Ayrica temmuz ayinda sporseverler, NBA ve Wimbledon Tenis Turnuvasi'ndaki sampiyonluk çekismesi ile Formula 1'deki Avusturya, Ingiltere ve Macaristan GP’lerini canli olarak takip edebilecek.

Avrupa Futbol Sampiyonasi'nda sampiyonluga giden yoldaki tüm mücadeleler TRT, TRT 4K ve TRT Spor üzerinden TV+ izleyicileri ile bulusacak.

Verilen bilgiye göre, TV+'ta ayrica NBA, Wimbledon Tenis Turnuvasi ve Formula 1 heyecanlari da yasanacak.

Dünyanin en çok takip edilen basketbol ligi NBA'de 26 yil aradan sonra finale yükselen Phoneix Suns'in rakibini belirleyecek Atlanta Hawks-Milwaukee Bucks serisi TV+'ta canli olarak ekranlara gelecek. NBA sampiyonu da yine TV+'ta belli olacak.

Tenis takviminin 4 büyük turnuvasindan biri olan Wimbledon Tenis Turnuvasi'ndaki sampiyonluk yarisi da TV+'ta olacak. Britanya'da 10 Temmuz'da oynanacak tek kadinlar, 11 Temmuz'daki tek erkekler finali heyecanlari TV+'tan naklen yayinlanacak.

Dünyanin en önemli motor sporlari organizasyonlarindan biri olarak degerlendirilen Formula 1'de, 4 Temmuz'daki Avusturya, 18 Temmuz'daki Ingiltere ve 1 Agustos'taki Macaristan Grand Prix'lerinin hem siralama turlari hem de yaris coskusu TV+'ta yasanacak.

Kaynak: AA