Aliagaspor FK, Yeni Bir Zafer Pesinde

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL)’inin güçlü temsilcisi Aliagaspor FK, 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü Buca Zafer Spor ile çeyrek final mücadelesi için karsi karsiya gelecek. Menemen Ilçe Stadi’nda sari siyahlilar, mücadeleden galip ayrilmasi halinde adini yari finale yazdirarak 3. lige bir adim daha yaklasacak.

Zorlu mücadelenin hazirliklarini Teknik Sorumlu Hakan Sapçi yönetiminde sürdüren Aliagaspor FK, maç öncesi son antrenmanini Menemen Ilçe Stadi’nda gerçeklestirecek. Sari siyahlilar, tüm hesaplarini Aliagalilara yeni bir zafer yasatmak üzerine yaparken, 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 17.30’da yapilacak müsabakayi Sevket Can Arslan, Emre Yunusoglu, Recep Durmazoglu ve Ismail Hakki Pekbilgin hakem dörtlüsü yönetecek.

BAL’da oynanacak çeyrek final, yari final ve final müsabakalarinin programi da açiklandi. Her bölgenin 1. ve 2. müsabakalarinin galipleri ile 3. ve 4. müsabakalarinin galipleri yari final müsabakalarini 7 Temmuz 2021 Çarsamba günü, final müsabakalari ise her bölgenin yari final müsabakalarinin galipleri arasinda 11 Temmuz 2021 Pazar günü oynayacak. Çeyrek final, yari final ve final müsabakalarinin normal süresinin beraberlikle sonuçlanmasi halinde 15’er dakikalik iki uzatma devresi oynanacak. Uzatma devrelerinde sonuç bozulmazsa, seri penalti atislari kazanan takimi belirleyecek. 4 bölgede oynanacak olan final müsabakalarinin galibi olacak 4 takim, TFF 3. Lig’e çikmaya hak kazanacak.

Kaynak: İHA