Trabzonspor Baskani Ahmet Agaoglu'ndan Kurban Bayrami Mesaji Açiklamasi

'Belki bayram bulusmalarimizi bir yil daha erteleyecegiz ama yeni sezonda yuvamizda sizlerle vuslata erecegiz'.

Trabzonspor Kulübü Baskani Ahmet Agaoglu, bayram bulusmalarini bir yil daha erteleyeceklerini ama yeni sezonda yuvalarinda taraftarlarla vuslata ereceklerini belirtti.

Agaoglu, bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayimladigi Kurban Bayrami mesajinda, rahmeti, bereketi ve paylasmayi yogun sekilde hissettikleri bayramlardan birini daha karsilamanin mutlulugu içerisinde oldugunu vurguladi.

"Her bayramda oldugu gibi bu bayram da asimizi, ekmegimizi, soframizi en sicak sekilde sevdiklerimize sunacak, saygi, hürmet ve hosgörüyü gönlümüzde hissedecegiz." ifadesini kullanan Agaoglu, sunlari kaydetti:

"Pandemi sartlarinin henüz son bulmamasi nedeniyle maalesef bu bayramda da kulübümüzde bir araya gelemeyecegiz. Belki bayram bulusmalarimizi bir yil daha erteleyecegiz ama yeni sezonda yuvamizda sizlerle vuslata erecegiz. Saglik Bakanliginin belirleyecegi sartlar dogrultusunda stadyumumuzu degerli taraftarlarimiza açmaya artik sayili günler kaldi. Bu yüzden asilarimizi yaptiralim, takimimizi desteklemekten geri kalmayalim. Degerli camiamiz, sevginin, dayanismanin pekistigi, umutlarimizin canlandigi bir bayram geçirmeniz en büyük arzumdur. Vatandaslarimizin ve Islam aleminin Kurban Bayrami'ni en içten dileklerimle kutlarken, tüm insanliga baris, kardeslik ve huzur getirmesini temenni ediyorum."

Kaynak: AA