Tarsus Idman Yurdu, Kizilcahamam'da Kampa Basladi

Misli.Com 2. Lig’de mücadele eden Tarsus Idman Yurdu Kizilcahamam Çam Otel Tesisleri’nde kapma girdi.

16 gün sürecek olan 1. etap yeni sezon kamp çalismalari Kizilcahamam’da baslarken, Teknik Direktör Ergün Penbe ve yardimci teknik heyetin gözetiminde 2 Agustos’a kadar devam edecek.

Teknik direktör Ergün Penbe nezaretinde çalismalarina baslayan sari-lacivertli ekipte yeni ve eski futbolcular kisa sürede kaynasirlarken, kampa dahil olan 27 futbolcunun hirsli ve azimli olmalari dikkatlerden kaçmadi.

Günde çift idmanla bir yandan oksijen depolayip bir yandan da güç toplayacak olan futbolcular teknik heyetin direktiflerini yerine getirmek için yüksek rakimda ter döküyorlar. Simdiden forma kapma yarisina girmek için sabirsizlanan ekipte uyum ve arkadaslik ilerisi için takimin basarisi adina umut vaat ediyor.

Iç transferde yeniden anlasilan 8 futbolcu, alt yapindan 2 futbolcu ve yeni anlasilan futbolcularin yani sira deneyemeye alinan futbolcularla birlikte toplam 27 futbolcu teknik heyetin gözüne girmek için çaba sarf ediyor.

Kampta Tarsus Idman Yurdu Yönetim Kurulu’nu temsilen bulunan baskan yardimcisi Salih Erdogan, kamp kadrosuna basarilar dilerken, tüm spor camiasinin beklentisine cevap verecek bir takim olusturmak için gayret gösterdiklerini ifade etti.

Tarsus Idman Yurdu Kulüp Baskani H. Sahin Kirbiyik’in takima verdigi tam destege layik olmak ve sampiyonluk için ellerinden geleni yapacaklarina söz veren teknik heyet ve futbolcular, taraftarlarin ile spor camiasinin Kurban Bayrami’ni kutladi.

Kaynak: İHA