Kestel Belediyespor'un 69. Yildönümü Coskuyla Kutlandi

Kestel ilçe stadyumunda yapilan etkinlikte, Kestel Belediyespor Kulübü sporculari yaptiklari gösterilerle büyük begeni topladi.

Kestel’de spora ve sporcuya verdikleri önemin altini çizen Kestel Belediye baskani Önder Tanir, ”Göreve geldigimiz yaklasik 2 sene boyunca özellikle gençler üzerinde yapmis oldugumuz projeleri her zaman önemsedik. 2 yil içerisinde 2 tane gençlik merkezini hayata geçirmek suretiyle, gençlerimizin daha saglikli ortamlarda vakit geçirmesini, 3D maker dan baslayip sanatsal faaliyetleri icra ettikleri bu tarz tesisleri önemsedik. Allah nasip ederse üçüncüsünü de Kestel meydan projemiz içerisinde temelini atmak suretiyle Kestel gençlerimizin hizmetine sunacagiz. Belediye sporumuza ben buradan özellikle tesekkür etmek istiyorum. Pek çok faaliyeti icra eden Belediyespor’umuz çocuklarimiza evde teknolojiye ya da farkli çok kontrol disi olan alanlardan koruyarak spora yönlendirdi. Bu açidan kendilerine mütesekkiriz. Kestel sporumuz, Kestel’in en önemli degerlerinden bir tanesi bine yakin lisansli sporcumuz, 2 bine yakin yaz kurslari ile birlikte spor yapan çocugumuza ev sahipligi yapmak onlara hizmet etmek bize Bizim için en büyük onur ve gurur kaynagi. Önümüzdeki 2022 yili bütçe planlamasi asamasindayiz çok daha fazla ve oran koymak suretiyle bütçemizin %5 ini Allah nasip ederse 2022 yilinda Gençlik ve Spor hizmetleri ne harcayacagiz. Çocuklarimizin daha saglikli olmasi, daha saglikli ortamlarda spor yapmalari için böyle bir öngörü ile yola çiktik. 2022’de çok daha güzel ortamlarda daha güzel tesislerle önümüzdeki yillara daha saglikla çikacagiz” dedi.

Kestel Belediyespor baskani Barbaros Yildiz yaptigi konusmada, “ Göreve geldigimiz 10 aylik zaman diliminde farkli projeler üreterek ilçe sporumuzun gelismesi için çabaladik. Yaptigimiz projeler bugün sahada canli bir sekilde karsimizda durmaktadir. Belediye baskanimiz sayin Önder Tanir’a sporda ortaya koydu vizyon dogrultusunda Kestel’de spor bir baskadir diyerek ilçemizi farkli ortaya koymak için araliksiz mesai harcadik. Kulübümüz gerekli dönüsüm ile tamamlamis ve gelecek zaferlere yelken açmak için hazir konuma gelmistir. Basketbol, Voleybol, Güres ve Geleneksel Türk Okçulugu basta olmak üzere 24 farkli basimizda birlikte arzuladigimiz gelecek hedeflerimize ulasacagiz” seklinde konustu.

Konusmalarin ardindan Kestel Belediyespor’un 69. Kurulus yildönümü pastasi kesildi. Mesale ve havai fisek gösterisinin ardindan etkinlik sona erdi.

Kaynak: İHA