Galatasaray'da Falcao Takimla Çalisti

Galatasaray, UEFA Sampiyonlar Ligi Ikinci Ön Eleme Turu ilk maçinda oynayacagi PSV maçi hazirliklarini bugün yaptigi antrenmanla devam ettirdi. Sari-kirmizililarda Radamel Falcao, takimla birlikte çalisti.

Galatasaray, UEFA Sampiyonlar Ligi Ikinci Ön Eleme Turu ilk maçinda deplasmanda karsilasacagi PSV maçi hazirliklarini bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptigi antrenmanla devam ettirdi. Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde yapilan antrenman, isinma ile basladi.

Gruplar halinde dar alanda pas ve top kapma yapan sari-kirmizililar, antrenmanin ana bölümünde taktik çalisma gerçeklestirdi. Idman, soguma hareketlerinin ardindan tamamlandi.

Radamel Falcao, antrenmanda takimla birlikte çalismalara katilirken, Feghouli ise kendisi için hazirlanan özel program dâhilinde tedbir amaçli olarak takimdan ayri çalisti.

Sari-kirmizililar, PSV maçi için yarin saat 11.30’da özel uçusla Eindhoven’a hareket ettikten sonra karsilasma öncesindeki son antrenmanini müsabakanin gerçeklesecegi PSV Stadyumu’nda TSI 20.00’de ilk 15 dakikasi medya mensuplarina açik olarak yapacak.

Teknik direktör Fatih Terim’in bir oyuncu ile birlikte katilacagi basin toplantisi ise PSV Stadyumu’ndaki medya merkezinde TSI 19.30’da baslayacak.

Kaynak: İHA