Balikesirspor Sezonu Açti

TFF 1. Lig ekiplerinden Balikesirspor, 2021-2022 sezonu hazirliklarina basladi.

Balikesirspor yeni sezonun ilk antrenmani Ali Hikmet Pasa Tesisleri’nde gerçeklestirildi.

Transfer tahtasi kapali olan kirmizi-beyazli ekip genç oyuncular ve iç transferde anlastigi futbolcularla ilk antrenmanini yapti.

Balikesirspor Teknik Direktör Yusuf Simsek yönetiminde düz kosu, dayaniklilik çalismasi ve stretching antrenmani yapildi. Antrenman öncesi gazetecilere açiklamalarda bulunan Balikesirspor Teknik Direktörü Yusuf Simsek, "Rabbim kazasiz belasiz bir sezon geçirmeyi nasip eylesin. Yapabildigimiz kadar eski oyuncularimizla anlasmaya çalistik, genç oyuncularimizda var. Insallah güzel seyler olur. Baskanimiz ve yönetimiz çalisiyor. Iç transferdeki oyuncular ile çalismak için çaba harciyorlar. Çalismalara geç basladigimiz için bundan sonra çift idman olarak çalismalarimiza devam edecegiz" dedi.



Öte yandan kulüpten alacagi bulunan ve transfer tahtasinda bulunan oyuncularin yüzde 70’i ile görüstüklerini söyleyen Balikesirspor Kulüp Baskani Özgür Yilmaz, "UÇK’da dosyasi bulunan oyuncularin yüzde 70’i ile görüstük. Yüzde 3 ile görüsme yapacagiz. Görüstügümüz oyuncularin neredeyse hepsiyle anlastik. Oyuncularda anlayisli bugüne dek alamadiklari ödemeleri yapiyoruz. Transfer tahtasini en kisa zamanda açmak istiyoruz" dedi.

Son olarak is dünyasina seslenen Kulüp Baskani Yilmaz, forma ve isim sponsoru olmak isteyen firmalari Balikesirspor’a destek olmaya davet etti.

Kaynak: İHA