Alanyaspor, Sloven Futbolcu Miha Mevlja'yi Renklerine Bagladi

Kulüp Baskani Hasan Çavusoglu:'Alanyaspor'a çok sey katacagina inandigimiz bir futbolcu.' Miha Mevlja:'Taraftarin huzurunda oynamak ve bir an önce de takimla antrenmanlara baslamak için sabirsizlaniyorum'

Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor, Sloven defans oyuncusu Miha Mevlja'yi 3 yilligina kadrosuna katti.

Kulüp Baskani Hasan Çavusoglu, Cengiz Aydogan Tesisleri'nde gerçeklestirilen imza töreninde, son olarak Rusya'nin Sochi takiminda oynayan 31 yasindaki Miha Mevlja'yi kadrolarina kattiklari için mutlu oldugunu söyledi.

Mevlja'nin Alanyaspor'da basarili olacagina inandigini aktaran Çavusoglu, "Stoper bölgesinde Tzavellas'in gitmesinden dolayi eksigimiz vardi. Biz de tabi eksik olan bölgelerimize transfer yapmaya devam ediyoruz. Sloven Milli Takim oyuncusu Miha'yi kadromuza kattik. Kendisiyle 3 yillik sözlesme imzaladik." dedi.

Çavusoglu, Mevlja'ya talip olan kulüplerin oldugunu belirterek, Alanyaspor'u tercih ettigi için de kendisine tesekkür etti.

Çok istedikleri bir oyuncuyu kadrolarina kattiklarini anlatan Çavusoglu, "Alanyaspor'a çok sey katacagina inandigimiz bir futbolcu. Kulübümüze 'hos geldin' diyoruz. Kazasiz belasiz bir sezon geçirmesini ve Alanyaspor'a çok faydali olmasini temenni ediyoruz. Hem Alanyaspor camiamiza hem Miha'ya hayirli ugurlu olsun." diye konustu.

- Mevlja: "Burada olmaktan dolayi çok mutluyum"

Miha Mevlja ise transferinde emegi geçen herkese tesekkür ederek, "Baskanima da bu transferin gerçeklesmesinden dolayi tesekkür ediyorum. Benim için yeni bir deneyim, yeni bir sehir, yeni bir ülke. Burada olmaktan dolayi çok mutluyum." dedi.

Türk futbolunu bildigini, çok fazla arkadasinin Türkiye'de oynadigini aktaran Mevlja, "Taraftarin huzurunda oynamak ve bir an önce de takimla antrenmanlara baslamak için sabirsizlaniyorum. Taraftarlari mutlu edecegime kimsenin süphesi olmasin." ifadesini kullandi.

Açiklamalarin ardindan Miha Mevlja, kendisini 3 yilligina turuncu-yesilli renklere baglayan sözlesmeyi imzaladi.

Kaynak: AA