Adana Demirsporlu Metehan Mimaroglu, Süper Lig'de Kalici Olmak Istediklerini Söyledi

Adana Demirspor'un 27 yasindaki sol kanat oyuncusu Metehan Mimaroglu, "Adana Demirspor'u layik oldugu yerde, Süper Lig'de kalici hale getirmek istiyoruz." dedi.

Takimin yeni transferlerinden Metehan Mimaroglu, mavi-lacivertli takimin Bolu'daki kampinda yaptigi açiklamada, büyük bir camiaya katildigi için mutlu oldugunu belirtti.

Farkli takimlarin kendisiyle ilgilendigini ancak Adana ekibini seçtigini anlatan Metehan, "Transfer sürecim biraz uzun sürdü açikçasi. Bunun nedeni farkli takimlarin da ilgisi oldugu için görüsme halindeydik. Ben menajerime ilk günden beri Adana Demirspor'a olan ilgimden dolayi, camiayi ve sehri taniyip bildigim için buraya daha sicak baktigimi ilettim." degerlendirmesinde bulundu.

Metehan, Süper Lig'de kalici olmayi hedeflediklerini belirterek, söyle konustu:

"Öncelikle Adana Demirspor'un basarisi için ter dökecegiz, çok mücadele edecegiz. Zorlu bir lig olacak. Bunun farkindayiz, bilincindeyiz. Ona göre çalisiyoruz. Çok iyi bir aile ortamimiz var. Bunu lige yansitacagiz, kimsenin süphesi olmasin. Adana Demirspor'u layik oldugu yerde, Süper Lig'de kalici hale getirmek istiyoruz. Daha önce Osmaniye'de de oynadim. Adana'nin iklimini, insanlarini biliyorum, çok da seviyorum. Hepsi cana yakin insanlar. Bunun için yabancilik çekmeyecegimi biliyorum. Adana Demirspor, bana göre Süper Lig'e uzun yillardir hazir bir camia."

Takima yeni katilan oyunculara da deginen Metehan, sunlari kaydetti:

"Hepsi büyük isim. Gerçekten bize katki saglayacaklarindan süphemiz yok. Bu bir takim oyunu. Sahada herkes mücadele edecek. Bundan kimsenin süphesi olmasin. Mario (Balotelli) büyük bir yildiz. Biz ona elimizden gelen destegi veriyoruz, o da bize veriyor. Saha içerisinde tecrübeleriyle, durusuyla zaten her seyini sergiliyor, her sekilde yardimci oluyor. Böyle güven veren bir takim halinde devam ediyoruz."

Kaynak: AA