Hazirlik Maçi Açiklamasi BB Erzurumspor Açiklamasi 1 - Antalyaspor Açiklamasi 2

Yeni sezonunun ilk kamp dönemini Erzurum’da sürdüren FT Antalyaspor, hazirlik maçinda BB Erzurumspor ile karsilasti. Müsabakadan Akdeniz ekibi 2-1’lik skorla galip ayrildi.

Erzurum Kazim Karabekir Stadyumu’nda oynanan maça Antalyaspor; Diogo Sousa, Bünyamin Balci, Veysel Sari, Naldo, Güray Vural, Nuri Sahin, Fredy, Ufuk Akyol, Erkan Eybil, Milosevic ve Amilton 11’i ile basladi.

BB Erzurumspor ise; Göktug Bakirbas, Cengizhan Bayrak, Aykut Demir, Mustafa Akbas, Muhammed Furkan Özkan, Gökhan Kardes, Sefa Akgün, Serhat Duman, Özgür Sert ve Oltan Karakullukçu 11’i ile sahada yer aldi.

Karsilasmanin 5. dakikasinda kullanilan köse vurusunda Naldo kafa vurusuyla Akdeniz ekibini 1-0 öne geçirdi. Ilk yarida bu skorla tamamlandi. Ikinci yarida BB Erzurumspor ataklari ön plana çikti. Antalyaspor 75. dakikada Mukairu ile penalti atisindan yararlanamazken, BB Erzurumspor 82. dakikada Ndiaye’nin kafa vurusuyla buldugu golle skoru 1-1’e getirdi. Maçin 90. dakikasinda Antalyaspor, Gökdeniz Bayraktar’in attigi golle mücadeleyi 2-1 kazandi.

Kaynak: İHA