An Zentrum Bayburtspor, Bayburt'taki Hazirliklarini Tamamladi

An Zentrum Bayburtspor, Bayburt’ta sürdürdügü 1. kamp sezonunu tamamladi.

Sezon hazirliklarini Afyon’daki 11 günlük kamp ve ardindan Bolu’daki kampla sürdürecek olan takim, 22 Agustos’ta Gençosman Stadyumu’nda taraftari ile birlikte sezon açilisi gerçeklestirecek. An Zentrum Bayburtspor Teknik Direktörü Hakan Yilmaz, Gençosman Stadyumu’ndaki son antrenmaninda kulüple ilgili degerlendirmelerde bulundu. Bayburt kampinin çok iyi bir düzeyde sürdügünü bildiren Hakan Yilmaz, performans ve saglik testlerinin tamamlandigini, ikinci etap kampina 23 Temmuz’da Afyon’da baslayacaklarini belirtti.

11 günlük Afyon kampinin ardindan 4 Agustos’ta Bolu’ya geçeceklerini ve 21 Agustos’ta Bayburt’a dönerek 22 Agustos’ta Gençosman Stadyumu’nda sezon açilisi yapacaklarini söyleyen Teknik Direktör Yilmaz, Afyon’da 2, Bolu’da ise 4 hazirlik maçi yapacaklarini kaydetti.

Yapilan transferler hakkinda da bilgi veren Yilmaz, transfer sezonunun son haftasinda bir kaleciyi renklerine bagladiklarini, bir stoperle de görüsmelerin son asamaya geldigini belirterek, bunlardan ayri 3 oyuncuyu daha takima kazandirarak, lige hazir hale geleceklerini söyledi.



Bir tek An Zentrum’la olmaz!

An Zentrum firmasinin çok büyük bir destek oldugunu söyleyen fakat ligin zorlu bir lig oldugunu belirten Teknik Direktör Yilmaz, grupta 12 takimin sampiyonluk hedefi ile lige baslayacagina degindi. An Zentrum Bayburtspor’un da bu takimlar arasinda oldugunu ve tek hedefin sampiyonluk oldugunu söyleyen Yilmaz, is adamlarina ve siyasetçilere seslenerek, takima destek olmalari çagrisinda bulundu. Sehrin manevi olarak takimin arkasinda oldugunu ve maddi güce destek oldugunu belirten Yilmaz, “An Zentrum firmamiz elini tasin altina koydu ve büyük destek sunuyor ama yeterli degil. Valimiz ve Belediye Baskanimiz da önemli destekler sunuyor ama ligimiz çok zor. Bunun için sehirde ve sehir disinda yasayan Bayburtlu is adamlarindan kulübümüze destek çikmalarini bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA