Türkiye Halter Sampiyonu Çankaya Belediyesi

Türkiye Görme Engelliler Halter Sampiyonasi’na Çankaya Belediyesi damgasini vurdu. 19 altin, 2 gümüs ve 1 bronz madalya kazanan Çankaya Belediyesi takim halinde Türkiye Sampiyonu oldu.

Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü her dalda basarilara imza atmaya devam ediyor. Çankaya sporculari, 13-15 Temmuz 2021 tarihlerinde Konya’da kadinlar ve erkeklerde düzenlenen Türkiye Görme Engelliler Halter Sampiyonasi’nda büyük bir basariya imza atti. Kadinlarda 11 altin, 1 gümüs madalya kazanan Çankaya sporculari, erkeklerde ise 8 altin, 1 gümüs ve 1 bronz madalya alarak takim halinde Türkiye Halter Sampiyonu oldu.

Bu basariyla birlikte Çankaya Belediyesi Kadin Halter takimi arka arkaya 14. kez, erkek takimi ise 14 yilda 12. kez büyük bir rekora imza atmayi basardilar.

Kulüp sporcularini tebrik eden Çankaya Belediye Baskani Alper Tasdelen, “Bize üst üste gurur yasatan sporcularimizi kutluyor, hepsinin tek tek alnindan öpüyorum. Sporcularimiz hepimize engelleri astiklarini bir kez daha gösterdi” diye konustu.

Kaynak: İHA