Konyaspor Kulübü Baskani Özgökçen Futbolcularla Bir Araya Geldi Açiklamasi

'Hocamizla sürekli irtibat halindeyiz. Aramiza yeni katilan arkadaslarimiz var. Yeni gelecek arkadaslarimizda olacak. Katilimlarla birlikte kolej havasinda bir takimin olusacagini umut ediyoruz.' '38 maçlik zor bir süreç bizleri bekliyor. Performansin 38 maça dagitilmasi sizlerin de bildigi gibi futbolda önemlidir. Insallah bunu sagladigimiz takdirde iyi sonuçlar alacagimizi da inaniyoruz'

Süper Lig ekiplerinden Ittifak Holding Konyaspor'un kulüp baskani Fatih Özgökçen, yesil-beyazli ekibe yeni katilacaklarla birlikte Konyaspor'un kolej havasinda bir takima dönüsecegini söyledi.

Kulübün internet sitesinde yer alan açiklamaya göre, yesil-beyazli yönetim, teknik heyet ve futbolcularla Kayacik Tesisleri'nde düzenlenen aksam yemeginde bir araya geldi.

Baskan Özgökçen, burada yaptigi konusmada, böyle bir ekiple birlikte olmaktan mutlu oldugunu belirterek, sunlari kaydetti:

"Sizlere güveniyoruz ve bunu da her zaman söylüyoruz. Ona göre de hazirliklarinizi yapiyorsunuz. Hocamizla sürekli irtibat halindeyiz. Aramiza yeni katilan arkadaslarimiz var. Yeni gelecek arkadaslarimizda olacak. Katilimlarla birlikte kolej havasinda bir takimin olusacagini umut ediyoruz. Bizler sizlerin ihtiyaçlarini her zaman gidermekle mükellefiz. Bunu özellikle belirtmeliyim. Ne kadar basarili olursaniz bu bizleri o derece mutlu eder. Yönetim kurulu üyesi arkadaslarima sizlerle ilgilenmeleri ve ihtiyaçlarinizi gidermeleri konusunda sürekli telkinlerde bulunuyoruz."

Özgökçen, tecrübeli futbolculardan genç arkadaslarina tecrübelerini aktarmasini istedi.

Bütün oyunculara güvendigini aktaran Özgökçen, "Sezona Demir Grup Sivasspor maçiyla ve zor bir deplasmanla basliyoruz. Insallah bu zorlugun üstesinden geleceksiniz. Buradaki kampimiz sona eriyor. Insallah Erzurum kampi ile de lige kadar kalan süreyi en iyi sekilde degerlendirirsiniz. Erzurum kampimizi en iyi sekilde degerlendirip sezona en hazir sekilde gireceginize inaniyorum. 38 maçlik zor bir süreç bizleri bekliyor. Performansin 38 maça dagitilmasi sizlerin de bildigi gibi futbolda önemlidir. Insallah bunu sagladigimiz takdirde iyi sonuçlar alacagimizi da inaniyoruz." degerlendirmesinde bulundu.

Baskan Özgökçen ve yönetim kuruluna desteklerinden dolayi tesekkür eden teknik direktör Ilhan Palut ise, "Iyi dilekleriniz, güveniniz ve yanimizda oldugunuz için bir kez daha tesekkür ediyorum. Insallah eksiklerimizde en kisa sürede tamamlanacak. Çok iyi bir takim ve çok iyi bir Konyaspor olarak yeni sezona baslayacagiz. Insallah basarili olacagiz. Insallah çok özel bir 100. yil sezonunu geçirecegiz." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA