Sinop'ta Demokrasi Nöbetinde Mehteran Coskusu

SINOP – Sinop’ta 15 Temmuz Sehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle tutulan demokrasi nöbetinde mehteran takimi gösterisi coskulu anlar yasatti.

15 Temmuz darbe girisiminin 5. yil dönümünde Sinop halki yeniden demokrasi nöbeti için alani doldurdu. Demokrasi, milli birlik ve beraberlik nöbeti tutan vatandaslar bu yil ‘Türkiye geçilmez’ sloganiyla bir araya geldi.

‘Demokrasinin yanindayiz’ mesajinin bir kez daha verildigi gecede vatandaslar için hazirlanan programlarda sürüyor. Protokol konusmalari, sinevizyon gösterisi ve siir dinletilerinin ardindan gecenin en merakla beklenen kismina gelindi. Ilk olarak Yapilan mehteran gösterisi ile tüm katilimcilarin coskusu zirve yapti.

Isparta Erenler Mehteran Takimi alani marslarla inletti. Kurulus Osman dizisi oyuncularinda Bilal Emre Karakas’ta kiliciyla onlara eslik etti. Vatandaslar telefonlariyla bu anlari kaydetti.

Mehteran gösterisi esnasinda Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen sancak kosusu sporculari alana girerek sancagi Sinop Valisi Erol Karaömeroglu’na teslim etti.

Kaynak: İHA