Konyaspor, Yeni Sezonda Giyecegi Formalari Tanitti

Süper Lig ekiplerinden Ittifak Holding Konyaspor'un 2021-2022 sezonunda giyecegi maç formalari kisa reklam filmiyle tanitildi.

Kulübün sosyal medya hesabindan "#Kanimizdavar" etiketiyle paylasilan videoda, "Sirtimizda dag gibi Konya Gençlerbirligi, Konya Idmanyurdu var. Ne olursa olsun; pes etmemek, yilmamak, yikilmamak #Kanimizdavar." ifadeleri kullanildi.

Formalarin arkasinda Konyaspor'un kurulusunun 100. yilina vurgu yapilarak Konya Idman Yurdu ve Konya Gençlerbirligi logolari da yer aldi.

Yayimlanan tanitim videosunda, su ifadelere yer verildi:

"Tam ortasindayiz dünyanin. Anadolu'nun tam ortasinda. Tarihin tam ortasinda. Bozkirin tam ortasinda. Dokundugumuz her seyi güzellestirmek, dönüstürmek var kanimizda. Beyaz sayfalara nesiller katmak var. En basta, en önde giden olmak var, cesarette de merhamette de. Baskenti olmak var koca bir imparatorlugun da kainata yayilan bir sevginin de. Emek emek yazdigimiz tarihin, çift basli Selçuklu kartalini tasiriz gögsümüzde gururla. Pes etmemek, yilmamak var ruhumuzda. Konya Gençlerbirligi var, Konya Idman Yurdu var, birlesmek gücümüze güç katmak var sirtimizda. Bugün üçlü armamizi güçlü kilan yillarimiz var arkamizda. Elbet biraz deli akan kanimiz, elbet gol diye bagirisimiz, elbet kalpten gelen sevdamiz var. Ruhumuzda sehre sigmayip tasmak var. Yüzler var. 'Simdi yenisi gelsin.' diyen yüzler. Yarini bugünden izleyen yüzler var. 100 yillik armamizda biten yüz yilin gururu, gelen yenisinin umudu var. Biz tüm bu hikayemizi 100. yil formamiza isledik simdi. Üzerimize tarihi ve gururu giyelim, umudu ve gelecegi giyelim diye. O formanin üzerindeki ter hiç kurumasin diye. Çünkü var olmak kanimizda var."

Kaynak: AA