Demirci Akincilari Tenis Turnuvasi Sona Erdi

Türkiye Tenis Federasyonu tarafindan Manisa'da düzenlenen Demirci Akincilari Büyükler Yaz Kupasi Türkiye Serisi-2 Turnuvasi tamamlandi.

Demirci ilçesinde 16 ilden 73 sporcunun katilimiyla düzenlenen organizasyon 5 gün sürerken, erkeklerde Önder Balci, kadinlarda ise Zeynep Su Yavuz birinci oldu.

Ayrica çift erkeklerde Hasan Basaran Simsek/Ömer Ata Kalaycioglu, çift kadinlarda da Izem Elif Ölçer/Alara Ayaz ekipleri ilk sirayi aldi.

Turnuvada dereceye girenlere ödülleri Demirci Kaymakam Adem Kaya ve Demirci Belediye Baskani Selami Selçuk tarafindan verildi.

Kaymakam Adem Kaya yaptigi konusmada, turnuvayi geleneksel hale getireceklerini kaydederken, belediye baskani Selami Selçuk ise, "Ilçemize, Gençlik ve Spor Bakanligi'miz ile 5 adet tam donanimli tenis sahasii yaptik. Hedefimiz Demirciyi sporun ve sporcunun merkezi yapmak. Bu yil ilk adimini attik. Hem Oryantiring Türkiye Sampiyonasi hem de tenis turnuvalari ile 10 günde 2 bine yakin sporcu ve ailelerini ilçemizde misafir ettik." diye konustu.

Turnuvanin tek erkekler sampiyonu Önder Balci ise, "Dört yasimdan beri tenis oynuyorum. 14 yasinda milli takima girdim. 16 Yas Alti Milli Takimi'nda yer aldim. Türkiye'de yaklasik 300 turnuvaya katildim. 40'a yakin kupa ve 60'a yakin madalya kazandim. Demirci Akincilari Turnuvasi'nda finale kadar çikip, kupayi kazandim. Hedefim A Milli Takim'a girmek." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA