Altiparmak Açiklamasi 'Bizim Için Fikstür Avantaji Veya Dezavantaji Diye Bir Sey Yok'

SAMSUN – Samsunspor Teknik Direktörü Mehmet Altiparmak, “Bizim için fikstür avantaji veya dezavantaji diye bir sey yok. Her rakip bizim için önemli. Her rakibe çok önem verecegiz” dedi.



Çiçegi burnunda Samsunspor Teknik Direktörü Mehmet Altiparmak, takimin Kayseri’de yaptigi kampi ve fikstürü degerlendirdi. Kayseri Erciyes Yüksek Irtifa Kamp Merkezi’nde yapilan sezonun ilk kampini degerlendiren Mehmet Altiparmak, “Kampimiz çok iyi gidiyor. Çok güzel bir ortamda ve çok iyi sartlarda çalistik. Bunun neticesinde istedigimiz ortami bulunca da hem oyuncularin hem de bizim moral motivasyonumuz yükseldi. Çalisma ortaminin güzel olmasi çalismalara da yansidi. Kayseri’de daha fazla kondisyon agirlikli antrenmanlar yaptik. Bütün antrenmanlarimizda özellikle ölü sezonu çok iyi geçirenler de vardi iyi geçirmeyenler de vardi. Amacimiz da iyi geçirenlere ve digerlerine farkli antrenman programlari hazirlayip hepsini kampin bitimine dogru belli bir seviyeye getirmek. Bunu suana kadar çok iyi yaptik. Bütün oyuncularimin katilimi da çok iyiydi. Çok sükür suana kadar büyük bir sakatligimiz da olmadi. Tam kadro olarak bütün çalismalarimizi devam ettiriyoruz” dedi.



“2. etapta daha fazla taktik ve çabukluk çalisacagiz”

Cumartesi günü Kayseri Erciyes Yüksek Irtifa Kamp Merkezi’nde Hes Kablo Kayserispor ile oynanacak hazirlik maçina da deginen Altiparmak, “Cumartesi günü Hes Kablo Kayserispor ile bir hazirlik maçi oynayacagiz. Bu kampta hazirlik maçi oynamadik. Çünkü oyuncularimiz hazir degil. Ister istemez oyuncularimiz hazirlik maçlarinda performans göstermek zorunda kaliyorlar. Bu da sakatliga yol açacagi için buradaki son günümüzde Hes Kablo Kayserispor ile bir hazirlik maçi oynayip, Bolu’ya geçecegiz. Ikinci etapta daha fazla hem taktik olarak hem çabukluk olarak hem de hazirlik maçi olarak daha fazla süre geçirecegiz. Insallah ikinci etabin sonunda da hazir hale gelecegiz” diye konustu.



“Bizim için fikstür avantaji veya dezavantaji diye bir sey yok”

Lig fikstürünü de degerlendiren Mehmet Altiparmak, sunlari söyledi:

“Benim için önemli olan bütün takimlarla oynayacak olmamiz. Ilk maçi kimle oynayacagimiz çok önemli degil. Sezona kendi sahamizda baslamayi çok istiyordum. Ilk hafta geçtik ama ikinci hafta Balikesirspor ile kendi sahamizda baslayacagiz. Herkesle oynayacagiz. Bizim için fikstür avantaji veya dezavantaji diye bir sey yok. Her rakip bizim için önemli. Her rakibe çok önem verecegiz. Ama önemli olan bizim ne yapacagimiz. Onun için bizim istedigimiz seyler Balikesirspor maçi ile baslayacak. Insallah ilk maça kadar hazirliklarimizi tamamlayacagiz ve hazir bir halde de o maça çikacagiz.”

Kaynak: İHA