Vali Isik, Sampiyon Oyunculara Elleriyle Baklava Yedirdi

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Isik, Oturarak Voleybol Süper Ligi’nde Sampiyon olan Il Özel Idare Spor Kulübünü ziyaret ederek oyunculara kendi elleriyle baklava yedirdi.

Vali Isik, sampiyon olarak Karaman’a dönen ve Yunuskent Gençlik Merkezi Çok Amaçli Spor Salonu’nda antrenmanlarini sürdüren Il Özel Idare Spor Kulübü oyuncularini ziyaret ederek sampiyonluklarini kutladi. Kulüp Baskani Mehmet Öztürk ile Gençlik ve Spor Il Müdürü Ali Osman Bebek’in de hazir bulundugu ziyarette Vali Isik, ilk olarak oyunculardan Selma Egilmez’e sampiyonluk kupasini verdi. Vali Isik, daha sonra kendi elleriyle tüm takima bir tepsi baklava ikram etti.

“Hedefimiz Avrupa sampiyonlugu”

Sampiyonluk için takim antrenörü Aziz Hopyar’a tesekkür eden Vali Mehmet Alpaslan Isik, “Bugün bizim gurur gümümüzdür. Pazar günü sampiyon olmanin sevincini bugün sporcularimiz ile birlikte paylastik. Bundan sonraki hedefimiz Avrupa sampiyonlugudur. Ben tün oyuncularimizi bu basarilarindan dolayi kutluyorum“ dedi.



“Çok mutluyuz”

Bu sampiyonluktan dolayi çok mutlu olduklarini belirten Özel Idare Spor Kulübü oyuncusu ve Milli Takim Kaptani Selma Egilmez, hedefimiz, ülke olarak ta sampiyon olmaktir” dedi.

Takim oyuncularindan Nuh Ali Egilmez de çok mutlu olduklarini söyleyerek, “Bu sampiyonlugun gelmesinde bizlere destek olan herkese tesekkür ediyoruz. Gittik oynadik ve bilegimizin hakkiyla sampiyon olduk ve geldik” dedi.

Egilmez, bunda sonraki hedeflerinin ise takim olarak Avrupa sampiyonu olmaktir. Olamiyorsak ta ilk üçte yer almaktir” diye konustu.

Kaynak: İHA