Trabzonspor'dan Bol Gollü Prova

Trabzonspor, yeni sezon hazirliklari kapsaminda karsi karsiya geldigi Ümraniyespor’u 5-3’lük skorla maglup etti. Yeni transferler Koita ve Gervinho birer gol ile takimina katki sagladi.

Yeni sezon hazirliklarini Istanbul’da sürdüren Trabzonspor, Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’da bulunan Hasan Dogan Milli Takimlar Kamp Egitim Merkezi’nde Ümraniyespor ile hazirlik maçinda karsi karsiya geldi. Bordo-mavililerde teknik direktör Abdullah Avci, Muhammet Taha, Serkan, Hüseyin, Atakan, Faruk Can, Tunahan, A. Parmak, Flavio, Yusuf, Salih, Koray 11’i ile sahaya çikti.

Ümraniyespor’da ise Burak, Vrsajevic, Mustafa Eser, Glumac, Yunus Emre Gedik, Serkan, Yunus Emre Mertoglu, Yusuf Emre Gültekin, Onur, Tahsin, Kehinde ile sahaya çikti. Müsabakanin ilk yarisi golsüz beraberlikle tamamlandi.

51. dakikada müsabakanin ikinci yarisinda oyuna dahil olan Del Valle’nin ceza sahasi disindan yaptigi vurusta mesin yuvarlak aglara gitti ve Ümraniyespor 1-0 öne geçti. 54. dakikada bordo-mavili takim beraberligi yakaladi. Yeni transfer Koita’nin kafa vurusunda skor 1-1 oldu. 61’de Trabzonspor Berat Özdemir ile golü bularak 2-1 öne geçti. 74’te kirmizi-beyazlilar, Fuat ile beraberligi yakaladi ve durum 2-2 oldu. 79. dakikada bu kez de Ümraniyespor öne geçti. Fuat yeniden rakip fileleri havalandirarak takimini 3-2 öne geçirdi. 82. dakikada Karadeniz ekibi, Bakasetas’in ayagindan buldugu gol ile 3-3’lük beraberligi yakaladi.

Bordo-mavililer, bu golden 2 dakika sonra 84’te Gervinho ile 4-3’ü yakaladi. 90’da Trabzonspor 5. golü buldu. Vitor’un yaptigi kafa vurusunda mesin yuvarlak aglara gitti ve mücadelenin de skorunu belirlemis oldu.

Kaynak: İHA