Mario Balotelli Açiklamasi 'Türkiye'den Ilk Defa Bir Teklife Bakmayi Kabul Ettim'

Adana Demirspor’un yildiz futbolcusu Mario Balotelli, Türkiye’den ilk defa bir teklife baktigini ifade ederken Fenerbahçe maçiyla ilgili sadece Mesut Özil’in oynadigini bildigini ifade etti. Balotelli ayrica eskiden de birlikte oynadigi Belhanda ile ilgili, “Çok gol atamazsam Belhanda’nin suçu” diye konustu.

Mario Balotelli, Adana Demirspor’un Bolu kampina gelerek çalismalara basladi.

Mavi-lacivertli ekipte aksam antrenmani öncesi basin mensuplarina açiklamalarda bulunan yildiz oyuncu, sürecin iyi gittigini ve o yüzden burada oldugunu söyleyerek, “Gerçekten çok mutluyum burada oldugum için Benim öncelikli hedefim Dünya Kupasi oldugu için burada kendimi göstermek ve orada ülkemi temsil etmek istiyorum. Baskan çok eglenceli bir insan gerçekten çok sevdim kendisini. Baskanimiz gerçekten çok açik ve net bir insan. Ben de menajerim de böyle biri, öyle olunca da konustuk ve çok kisa sürede sonuca ulastirdik” dedi.

Italyan futbolcu Balotelli, transferi ile ilgili ise, “Açikça söylemek gerekirse ilk defa bir teklife bakmayi kabul ettim Türkiye’den” ifadelerini kullandi.

“Italya suan elde ettigi basarinin farkinda degil”

Italya Milli Takimi’nin performansina deginen Balotelli, “Takimimizda aslinda süper yildizlar yok ama çok iyi bir hava olusturdular. Su an için elde ettikleri basarinin farkinda degiller. Yillar geçtikçe ne kadar büyük bir basari elde ettiklerinin farkina varacaklar” diye konustu.



“Sadece Mesut Özil’in oynadigini biliyorum”

Fenerbahçe maçiyla ilgili ise Balotelli, “Daha yeni geldim, antrenmana bile çikmadim. Fenerbahçe ile ilgili; sadece Mesut Özil’in oynadigini biliyorum” açiklamasinda bulundu.

“Çok gol atamazsam Belhanda’nin suçu”

Yildiz oyuncu takim arkadasi Belhanda ile ilgiliyse, “Belhanda gerçekten çok iyi bir futbolcu. Çok gol atamazsam onun suçudur. Bu saka tabii ki. Kendisi gerçekten çok iyi bir futbolcu. Umarim iyi seyler basaririz beraber” dedi.

Kaynak: İHA