Iskenderunspor, Jan Olde Riekerink Ve Ümit Karan'la 3 Yillik Sözlesme Imzaladi

Kulüp baskani Hakan Bolat: 'Bu yil TFF 3. Lig'in en iyi kadrosunu kurduk. Sampiyonlugun en büyük adayi Iskenderunspor'

TFF 3. Lig ekiplerinden Iskenderunspor, Galatasaray'in eski çalistiricisi Jan Olde Riekerink'le kulüp üst yönetici (CEO), Ümit Karan'la da teknik direktör olarak 3 yillik sözlesme imzaladi.

Iskenderun'da bir otelinde düzenlenen imza töreninde konusan kulüp baskani Hakan Bolat, iyi analiz yaptiklarini ve nasil basarili olacaklarinin projesini çizdiklerini söyledi.

Üç felsefeyle yola çiktiklarini ve bunun birincisinin kulüp tarihine sahip çikmak oldugunu aktaran Bolat, ikincisinin de alt yapi kurup futbolcu yetistirmek oldugunu vurguladi.

Her zaman sampiyonluga oynayan bir takim olacaklarinin altini çizen Bolat, "Bugün TFF 3. Lig'deyiz, yarin nerede olacagimizi Allah bilir. Tabii ki biz de üst liglere çikmak istiyoruz ve elimizden geleni yapiyoruz. Bence bu yil TFF 3. Lig'in en iyi kadrosunu kurduk. Sampiyonlugun en büyük adayi Iskenderunspor. Elimizden gelen her seyi yapacagiz." ifadelerini kulandi.

- Riekerink: "Türk oyuncularin önü açilir"

Kulübün CEO'su olan Hollandali futbol adami Jan Olde Riekerink, burada bulunmaktan mutluluk duydugunu dile getirdi.

Futbolda 26 yillik tecrübeye sahip oldugunu anlatan Riekerink, geride kalan dönemde iki kulübü kendisi için çok degerli gördügünün altini çizerken, bunlarin Galatasaray ve Ajax oldugunu belirtti.

Iskenderunspor'a çok büyük katki saglayacagina inandigini vurgulayan Riekerink, öncelikli hedeflerinin sampiyonluk oldugunu kaydetti.

Süper Lig'deki yabanci oyuncu sinirlamasiyla ilgili soru üzerine Riekerink, "Benim için Türkiye Futbol Federasyonunun aldigi karar önemli. Bundan dolayi da Türk oyuncularin önü açilir diye düsünüyorum." yanitini verdi.

- Karan: "Iskenderunspor'u sampiyon yapacagiz"

Iskenderunspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Ümit Karan, hayati boyunca hedefi olan takimlarda görev yaptigini ve kendisi için hedefin sampiyonluk oldugunu söyledi.

Iskenderun'un kendisine yabanci bir yer olmadigini aktaran Karan, "Yillar önce buradaki stada geldim ve maçlari hala hatirliyorum. Çünkü dayilarim burada futbol oynadi. O zamanlardan kalbimde Iskenderun isigi parladi. Insallah hep birlikte Iskenderunspor'u sampiyon yapacagiz." seklinde konustu.

Konusmalarin ardindan Jan Olde Riekerink üst yöneticilik (CEO), Ümit Karan da teknik direktörlük görevi için 3 yillik imza atti.

Törene, Atakas Hatayspor Onursal Baskani Lütfü Savas, Iskenderun Kaymakami Iskender Yönden, Iskenderun Belediye Baskani Fatih Tosyali ile Iskenderun Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Levent Hakki Yilmaz da katildi.

Kaynak: AA