Haliliye'nin Sampiyonlarindan Cumhurbaskanina Ziyaret

Haliliye Belediyespor Kick Boks takiminin sampiyon sporculari, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan kabul edildi.

Haliliye Belediyespor Kick Boks takiminin sampiyon sporculari Fatma Nursev Akaltun ve Emrah Yasar ile Haliliye Belediyespor ve Milli Takim Antrenörü Murat Akaltun, AK Parti MKYK Üyesi ve Sanliurfa Milletvekili Ibrahim Halil Yildiz, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan kabul edildi. Düzenlenen müsabakalarda dereceye giren sporcular Akaltun ve Yasar, Cumhurbaskani Erdogan tarafindan tebrik edildi.

1-7 Temmuz 2021 tarihleri arasinda Sirnak’ta yapilan Büyükler ve Gençler Kick Boks Türkiye sampiyonasi ve Milli Takim seçmelerinde, Halilye Belediye Kick Boks takimi 4 altin ve bronz madalya alarak büyük bir basari elde etmisti. Büyükler kategorisinde sampiyon olan Mevlana Altuntas ve Faysal Siliv, Dünya Sampiyonasinda Haliliye Belediyesini ve Türkiye’yi temsil etme hakkini elde etti. Gençler kategorisinde sampiyon olan Fatma Nursev Akaltun ve Emrah Yasar, Avrupa sampiyonasinda Haliliye Belediyesini ve Türkiye’yi temsil etme hakkini elde etti.

3’cü olan Sporculardan Oya Daskiran, Muhittin Akaltun, Faruk Alan ve Anil Mert Akkus, Balkan Sampiyonasinda Haliliye Belediyesini ve Türkiye’yi temsil etme hakkini elde etti.

Kaynak: İHA