Emin Adanur Açiklamasi 'Hepiniz Kaçacak Yer Arayacaksiniz'

Bursaspor 2. Baskani ve Futbol Sube Sorumlusu Emin Adanur, çok sert açiklamalarda bulundu. Adanur, “Siz futbolculari arayip transfer tahtasinin açilmamasi için bu kadar direniyorsunuz ya; Vallahi billahi bu is bitecek, tahta açilacak, gerçekler konusulacak ve hepiniz kaçacak yer arayacaksiniz” dedi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’da 2. Baskan ve Futbol Sube Sorumlusu olan Emin Adanur’dan çok sert açiklamalar geldi. Yönetim liderligi görevini de üstlenen Adanur, transfer tahtasinin açilmamasi için ugras verenlere serzeniste bulundu. Emin Adanur, sosyal medya hesabindan su açiklamayi yapti: “Siz futbolculari arayip, bu isin olmamasi, tahtanin açilmamasi için bu kadar direniyorsunuz ya; Vallahi billahi bu is bitecek, tahta açilacak, gerçekler konusulacak ve hepiniz kaçacak yer arayacaksiniz.”

“Bursaspor kurtulacak, söz veriyorum"

Adanur söyle devam etti: "Baris Yardimci, 2.5 milyon borcumuz var, ilk görüsmelerde her sey olumlu, hatta süper. Fakat geçen hafta Baris parasinin tamamini istiyor ve üstüne basa basa diyorki, ‘Benim Ali Ay’a borcum var’. Ali Ay arkadaslarimiz tarafindan araniyor, bu ne borcu deniyor ve akabinde parasinin hepsini isteyen Baris’a 600.000 TL göndererek anlasma yapiyoruz. Sana borcunun tamamini tahsil et diyen kim Baris?” Emin Adanur son olarak, "Tahta açilsin iste böyle tek tek açiklanacak bir sürü olay var. Sabredin arkadaslar, Bursaspor kurtulacak. Söz veriyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA