Demir Yumruk Fatma, Aydin'da Coskuyla Karsilandi

Avrupa Boks Sampiyonasi’ndan 3. olarak büyük bir basariya imza atan Aydinli Boksör Fatma Kadiköylü, Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan çiçeklerle karsilandi.

Gürcistan’in baskenti Tiflis kentinde düzenlenen Avrupa Boks Sampiyonasi’nda bronz madalya ile Avrupa üçüncüsü olan Fatma Kadiköylü Aydin’in gururu oldu. Aydin için önemli bir basari elde eden milli sporcu, Türkiye’ye dönüsünde coskuyla karsilanirken Aydin’da da Gençlik ve Spor Il Müdürlügü önünde Il Müdürü Cenap Fillikçioglu, Gençlik Hizmetleri Müdürü ve birim amirleri tarafindan çiçeklerle karsilandi.

“Hedefim olimpiyatlar”

Sampiyonada Türk kadinin gücünü gösterdiklerini ifade eden genç boksör, hedefinin olimpiyatlar oldugunu belirterek “Hedefim büyük, her zaman da büyük oldu. Insallah olimpiyatlarda da güzel derece yapip, Nazilli’yi Aydin’i ve Egeli kadinlari gururlandiracagim. Ayni zamanda milli takim antrenörüm Yavuz Kiliç’a da emeklerinden dolayi tesekkür ederim” dedi.

Yildiz Bayanlar Milli Takim Antrenörü Yavuz Kiliç ise Nazilli’nin boksta daha çok yol kat edecegini dile getirerek, Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, Gençlik ve Spor Il Müdürü Cenap Fillikçioglu ve Boks Federasyonu Baskani’na tesekkür etti.

“Gençlerin gözdesi”

Genç boksörü tebrik eden Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürü Cenap Fillikçioglu ise “Genç boksörümüz Fatma gençlerin örnek alacagi bir rol model. Gençlerimizin çalisinca basarabileceklerini gösterdi. Fatma ve diger tüm sporcularimiza destegimiz daima tamdir” diyerek yasadigi gururu paylasti.

Kaynak: İHA