Çukurova Baskanlik Kupasi Sahiplerini Buldu

Çukurova Belediyesi, Adana Yüregir Avcilik ve Aticilik Spor Kulübü ile birlikte düzenledigi ve geleneksel hale getirilmesi planlanan Çukurova Belediye Baskanligi Kupasi Trap Sampiyonasi tamamlandi, kupalar sahiplerini buldu.

Adana Yüregir Avcilik ve Aticilik Spor Kulübü ve Çukurova Belediyesi’nin birlikte düzenledigi Çukurova Belediye Baskanligi Kupasi Trap Sampiyonasi Sariçam Yücel Kiliçyaldir Atis Poligonu’nda gerçeklesti. Sampiyonada trap atisi gerçeklestiren Baskan Soner Çetin de 6 atista 6 vurus gerçeklestirdi.

Adana Yüregir Avcilik ve Aticilik Spor Kulübü Baskani Yunus Zorlukol, çevre il ve ilçelerden avci dernekleri ile sporcularin aileleri ve çocuklariyla katildiklari, müsabakalarda ödül alan sporculari kutladi.

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin de, “Adana Yüregir Avcilik ve Aticilik Spor Kulübü Dernegi ile birlikte düzenledigimiz Çukurova Belediyesi Baskanlik Kupasi Trap Sampiyonasina katildik. Sampiyonanin aticilik sporuna önemli katkilar saglayacagina inaniyor, sampiyon olan sporcularimizi tebrik ediyorum” dedi.

Üç kategoride gerçeklestirilen Çukurova Belediyesi Baskanlik Kupasi sampiyonasinda, profesyonel kategorisinde birinciligi Murat Tamer alirken, ikinciligi Bekircan Yüzerçetin, üçüncülügü ise Faruk Dogar elde etti.

Turnuvaya katilan tüm sporculara da çesitli ödüller verildi.

Kaynak: İHA