Besiktas'in Yeni Formalari Bogaz'da Tanitildi

Besiktas Futbol Takimi’nin 2021-2022 sezonunda giyecegi yeni formalarin tanitimi Bogaz’da teknede yapilan organizasyonla tanitildi.

Süper Lig ve Türkiye Kupasi’nin son sampiyonu Besiktas’in 2021-2022 sezonunda giyecegi formalarin tanitimi Bogaz’da düzenlenen tekne turuyla gerçeklesti. 3 farkli formanin tanitildigi organizasyona Baskan Ahmet Nur Çebi, Besiktas Yönetim Kurulu Üyeleri, futbolcular ve davetliler katildi.

Kabatas’tan hareket eden tekne, daha sonra Besiktas meydanda bulunan Barbaros Iskelesi’nin önüne gelerek siyah-beyazli taraftarlarla bulustu. Taraftarlar mesaleler yakip tezahüratlarda bulunurken, Baskan Ahmet Nur Çebi ve esi Berna Çebi, taraftari selamladi. Formalarin tanitimi ise saat 19.03’te gerçeklesti.

Çebi: "Sampiyonluklarla dolu 5 yil olsun"

Organizasyonda konusan Besiktas Baskani Ahmet Nur Çebi, Adidas ile olan sponsorluk anlasmasinin 5 yil daha uzadigini ifade ederek, "Adidas hep yanimizda oldu. Bunu 5 yil daha yeniliyoruz. Sampiyonluklarla dolu bir 5 yil olur umarim. Besiktas için güzel formalarin çiktigi bir 5 yil olur. Taraftarsiz geçirdigimiz sezon, bu sezon umarim böyle olmayacak. Motorlari maviliklere sürerken sampiyon sensin dedik taraftarimiza. Simdi Besiktas sensin diyoruz. Taraftar, Besiktas’in kendisi. Keyifle giyilebilecek formalar oldugunu biliyorum. Aile olabildiginiz takdirde basari geliyor. Sponsorlar da ailenin bir parçasi. Adidas’a tesekkür ediyorum. Taraftarimizin forma alip kulübe katki vermesini diliyoruz" ifadelerini kullandi.

Baskan Çebi’nin ardindan konusan Yönetici Enis Ulusoy ise Bogaz’in tek efendisinin Besiktas oldugunun altini çizerek, "Geçen sezon 3 kupa getirdik. Umarim seneye de yeni kupalarimizi Bogaz’da, evimizde stadimiza getirecegiz. Bir formamiz Istanbul Bogaz’indan ilham aldi. Sampiyonlar Ligi’ne yakisacak formalarimiz var" diye konustu.

Organizasyonda konusan Adidas Genel Müdürü Hakan Atalay ise, "Türk futbolunu güçlendirmek için futbolun en degerli markasi Besiktas’la uzun yillardir isbirligimiz var. Forma anlasmamizi 5 yillik uzatmaktan memnuniyet duyuyoruz. Geçen sene Besiktas 3 önemli kupayi müzesine getirdi. Besiktasli futbolculari konforla bir araya getirdik. Formanin futbolcu-taraftar arasindaki bagi güçlendirmek istiyoruz" açiklamasini yapti.

Kaynak: İHA