Adana Demirspor'un Italyan Forveti Balotelli Ilk Antrenmanina Çikti Açiklamasi

'Benim öncelikli hedefim Dünya Kupasi oldugu için burada kendimi göstermek ve orada ülkemi temsil etmek istiyorum'.

Adana Demirspor'un yeni transferlerinden Italyan forvet Mario Balotelli, yeni takiminda kendini tekrar gösterip, Dünya Kupasi kadrosuna girmek istedigini söyledi.

Takimi ile ilk antrenmanina çikan Balotelli, idman öncesigazetecilere açiklamada bulundu.

Transfer çalismalari çok iyi gittigi için su anda Adana Demirspor kampinda oldugunu kaydeden Balotelli, "Burada oldugum için gerçekten çok mutluyum. Benim öncelikli hedefim Dünya Kupasi oldugu için burada kendimi göstermek ve orada ülkemi temsil etmek istiyorum." dedi.

Balotelli, Adana Demirspor Kulübü Baskani Murat Sancak'i çok sevdigini dile getirerek, "Baskan çok eglenceli, gerçekten çok net bir insan. Ben ve menajerim de öyleyiz. Öyle olunca da konustuk ve çok kisa sürede sonuca ulastik." diye konustu.

Italya'nin EURO 2020 sampiyonu olmasiyla ilgili Balotelli, "Takimimizda aslinda süper yildizlar yok ama çok iyi bir hava olusturdular. Su an için elde ettikleri basarinin farkinda degiller. Yillar geçtikçe ne kadar büyük bir basari elde ettiklerinin farkina varacaklar." ifadelerini kullandi.

Balotelli, sezonun ilk maçini Fenerbahçe'yle oynayacak olmalariyla ilgili soruya, "Daha yeni geldim, antrenmana bile çikmadim. Fenerbahçe ile ilgili sadece Mesut Özil'in oynadigini biliyorum." yanitini verdi.

Takim arkadasi Belhanda'yla ilgili soru üzerine de Balotelli, "Belhanda gerçekten çok iyi bir futbolcu. Çok gol atamazsam onun suçudur. Bu saka tabii ki. Kendisi gerçekten çok iyi bir futbolcu. Umarim iyi seyler basaririz beraber." degerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA