TBMM Baskani Sentop, TÜ Rektörü Tabakoglu Ile Bir Araya Geldi

660. Tarihi Kirkpinar Yagli Güresleri'ni izlemek için Edirne'ye gelen TBMM Baskani Mustafa Sentop, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoglu ile bir araya geldi.

Üniversiteden yapilan açiklamaya göre, TBMM Baskani Prof. Dr. Mustafa Sentop, ata sporu yagli güresin Türkiye’de en büyük organizasyonu kabul edilen Tarihi Kirkpinar Yagli Güresleri'ni izlemek için Edirne’ye geldi.

Sentop, Ali Gürbüz ve Ismail Koç arasindaki final mücadelesini yerinde izledi.

Final müsabakasini kazanan Ali Gürbüz'e birincilik madalyasini takdim eden Sentop daha sonra Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoglu ve Genel Sekreter Yardimcisi Ögr. Gör. Burak Isçimen ile görüstü.

Trakya Üniversitesi'nin hayata geçirdigi projelerin yani sira birçok alanda sürdürdügü çalismalari Ankara’dan takip ettigini belirten Meclis Baskani Mustafa Sentop, sürdürülen faaliyetler hakkinda Rektör Tabakoglu'ndan bilgi aldi.

Görüsme sirasinda üniversitenin Tarihi Kirkpinar Yagli Güresleri'ne yaptigi katkilar hakkinda bilgi veren Tabakoglu, Sentop’a üniversiteye gösterdigi ilgi ve katkilardan ötürü tesekkürlerini sundu.

Kaynak: AA