Mustafa Denizli, Yeni Sezon Öncesi Altay'la Ilk Antrenmanina Çikti

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Altay'in yeniden anlastigi teknik direktör Mustafa Denizli, sezon öncesi takimiyla ilk antrenmanina çikti.

Gaziemir Kutlu Aktas Tesislerindeki idman öncesi açiklama yapan Denizli, takimin yardimcilari nezaretinde 8 günlük çalisma dönemini geride biraktigini söyleyerek, hazirliklarin önemli bir bölümünü kendi tesislerinde yapacaklarini belirtti.

Yaklasik 1 aydir program ve transfer çalismalari için kentte bulundugu ifade eden Denizli, "Bekledigimiz ve düsündügümüz arkadaslar var. Her gün baskanimizla, yöneticilerimizle birlikte yeni sezon için ne yapabiliriz onu degerlendirdik. Degerlendirmeler sonunda bugün ilk defa antrenmana çikma firsati buldum. Taraftarlarimiz benim disarida oldugumu düsünmesin, tamamen içindeydim kulübün ve yaklasik 10 günlük programi yardimcilarim uyguladi." dedi.

Transfer çalismalarina yogun mesai harcadiklarini ifade eden Denizli, "Transfer çalismalarinin bir kismi olumlu sonuç vermek üzere, birkaç gün içerisinde verecek ama devam etmek mecburiyetindeyiz. Camiamiza bir daha bir üzüntülü günler yasatmak istemiyoruz. Bu çalismalar insallah düsündügümüz gibi biter." ifadelerini kullandi.

Yaklasik 1,5 aydir 6 oyuncuyu transfer etmek için çalistiklarini belirten Denizli, bu süreçte 300'e yakin hem bonservisi olan hem de bonservisi olmayan futbolcuyu izledigini söyledi.

Süper Lig’in bu sezon zorlu geçecegini söyleyen Denizli, “Zor bir yaris bizi bekliyor. Bunun farkindayiz. Bu yarista zorlanmamak için, mutsuz olmamak için çok ciddi çalismalar yapmamiz lazim. Ince eleyip sik dokumamiz lazim. Bunlarin pesindeyiz." dedi.

Denizli, kamp programinin netlesmedigini belirterek, "Kadromuza katilacak arkadaslar aramizda olmadigi için kamp programini bayram sonrasina biraktik. Lig öncesine kadar devam edecek. Muhtemelen ayin 25'i gibi kamp çalismalari devam edecek. Yarin fikstür çekiliyor. Içeride mi disarida mi baslariz, kimle baslariz. Bunun da kamp çalismalarinda önemli bir rolü olacak." dedi.

Altay camiasinin ve taraftarlarinin kendisi için çok önemli oldugunu vurgulayan Mustafa Denizli, "Onlar benim beynimde, yüregimde, kilcal damarlarima kadar olan varliklarimiz. Çok uzun bir yolculugun getirdigi bir sorumluluk, onlar rahat olsunlar. Biz rahat olsun dedigimiz zaman rahat olacaklardir. Taraftarlarimizin uzun süre sikintili günler yasadigini biliyorum, yillarca camianin içindeyim, hiç de ayrilmadim. Bir daha bizim üzüntülerle geçirecegimiz sezonlar olmamasi lazim. Önümüzdeki günlerde huzur içerisinde kulübümle bu çalismayi devam ettirecegim." diye konustu.

Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu’nun davetlisi olarak geçtigimiz günlerde yenilenen Alsancak Stadini inceleyen teknik direktör Mustafa Denizli, sunlari kaydetti:

"Alsancak Stadini 18 sene arsinladim. Sayin Bakanimiz orada incelemelerde bulunurken bizleri de davet etti, o davete icabet ettik. Gerisi için benim bir sey söylemem mümkün degil. Insallah taraftarimizla mutlu günlerimizde orada tekrar benim saha içinde, çizgi içinde oldugum günler gibi çizgi disinda ama takimin içinde oldugum günleri yasariz."

Kaynak: AA