Manisa FK Andre Sousa'yi Renklerine Bagladi

Bu sezon TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan Manisa Futbol Kulübü, Portekizli orta saha oyuncusu Andre Sousa ile 2 yillik anlasma sagladi.

Kulüp binasinda gerçeklesen imza töreninde Manisa FK Baskani Mevlüt Aktan da yer aldi. Imza töreninde konusan yeni transfer Andre Sousa, “Bana bu sansi verdikleri için baskanimiza ve yönetimimize çok tesekkür ediyorum. Burada oldugum için çok mutluyum. Benimle ilk konustuklari zaman Manisa Futbol Kulübü hakkinda büyük hedeflerden, projelerden bahsettiler. Bu projeler o zamandi, simdi artik bizim projelerimiz oldu. Bir an önce takim arkadaslarima katilmak için sabirsizlaniyorum. Umarim bizim için çok iyi, heyecanli, güzel ve mutlu bir sezon olur” dedi.

Çok önemli ve kariyerli bir ismi Manisa FK ailesine kattiklarini belirten Manisa FK Baskani Mevlüt Aktan ise, “Bugün Manisa Futbol Kulübü’nün ikinci yabanci oyuncu transferini gerçeklestiriyoruz. Gerçekten de çok degerli, kariyerli bir sporcu kardesimizi Manisa Futbol Kulübümüze kazandiriyoruz. Geçmis kariyeri olsun, Süper Lig’deki basarilari olsun, herkes tarafindan biliniyor. Sousa ile birlikte Manisa Futbol Kulübü daha da güçlendi. Hedeflerimiz dogrultusunda transferleri yapmaya devam ediyoruz. Gerçekten çok karakterli, düzgün, Manisa Futbol Kulübü’ne yakisan bir arkadasimiz. Sousa’ya basarilar diliyorum. Umarim sakatliksiz, keyifli, heyecanli bir sezon geçiririz. Her iki taraf için de hayirli ugurlu olsun” ifadelerini kullandi.

Andre Sousa kimdir?

Manisa Futbol Kulübü’nün kadrosuna kattigi Andre Sousa, 1990 yilinda Portekiz’de dünyaya geldi. Sporting CP altyapisinda futbola baslayan Andre Sousa, Portekiz 2. Lig takimlari Covilha ve Beira-Mar formalari giydikten sonra Portekiz Primeira Lig ekiplerinden Belenenses’e transfer oldu. Tecrübeli orta saha oyuncusu 2015-2016 sezonunda Belenenses formasiyla UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele etme heyecani yasadi. 2018-2019 sezonunda Ispanya ekiplerinden Sporting Gijon’da kiralik olarak forma giyen Andre Sousa, 2019-2020 sezonunun devre arasinda Gaziantep FK’ya transfer oldu ve Süper Lig ekibinde 1 buçuk sezonda 39 karsilasmada forma giydi.

Kaynak: İHA