Kayserispor'un Yeni Transferleri Geldi

Hes Kablo Kayserispor’un yeni transferleri Lionel Carole ile Majid Hosseini geldi.

Süper Lig 2021-2022 futbol sezonu için güçlü bir kadro kurmak isteyen Hes Kablo Kayserispor, bir yandan antrenmanlarini bir yandan da transfer çalismalarini sürdürüyor. Teknik Direktör Yalçin Kosukavak nezaretinde tesislerde çalisan sari - kirmizili takimin son transferleri Lionel Carole ile Majid Hosseini Kayseri’ye gelerek takima katildi.

Teknik heyetin raporu dogrultusunda transfer edilen Lionel Carole ile Majid Hosseini, dün saglik kontrolünden geçti ve bugünden itibaren takimla birlikte çalismalara katilacak.

20 Haziran 1996 dogumlu olan ve Iran uyruklu olan Majid Hosseini stoper mevkiinde oynuyor. Geçen sezon Trabzonspor takiminda görev yapan bu sezon için Adana Demirspor ve Kasimpasa’nin gündeminde olan 32 yasindaki futbolcu önümüzdeki günlerde resmi sözlesmeye imzayi atacak.

Kayserispor’un diger anlasmaya vardigi Lionel Carole de, önceki gün Kayseri’ye geldi. Saglik kontrolünden geçen Fransiz futbolcu yeni sezonda Kayserispor formasi giyecek. 12 Nisan 1991 dogumlu olan Carole geçtigimiz sezonlarda Türkiye’de Galatasaray formasi giymisti. Son olarak Fransa’nin Strasbourg takiminda oynayan Carole bugün takimla birlikte çalismalara katilacak.

Kaynak: İHA