Futbol Açiklamasi Hazirlik Maçi

Aytemiz Alanyaspor: 1 Zorya: 2.

Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor, yeni sezon hazirliklari kapsaminda Burdur'da karsilastigi Ukrayna temsilcisi Zorya'ya 2-1 yenildi.

Spor Toto MAKÜ Stadi'nda oynanan müsabakanin ilk yarisini Aytemiz Alanyaspor, 34. dakikada Efecan Karaca'nin attigi golle 1-0 önde tamamladi.

Ukrayna ekibi, 72. dakikada Vitaliy Vernidub ve 90. dakikada Cristian Daniel Dal Bello Fagundes'in golleriyle müsabakadan 2-1 galip ayrildi.

- Atan: "Iyi oynadik"

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Çagdas Atan, maçin ardindan gazetecilere yaptigi açiklamada, Zorya'nin Ukrayna Ligi'ni üçüncü sirada bitiren güçlü bir takim oldugunu söyledi.

Kendileri için sert bir maç oldugunu ancak her seye ragmen iyi oynadiklarini ifade eden Atan, oyuncularini tebrik etti.

Gelismeye devam edeceklerini vurgulayan Atan, "Iyi oynadik. Maçi 2-0, 3-0 da bitirebilirdik. Yeni gelen oyuncularimizla çok daha güçlü bir takim olacagiz. Oyuncu kadromuzu olusturup, transferlerimizi gördükten sonra ligde bir hedef koyacagiz." diye konustu.

Geçen hafta kampta kalp spazmi geçiren Khouma Babacar'in durumunun bu aksam netlesecegini de aktaran Atan, kulübün konuyla ilgili açiklama yapacagini kaydetti.

Kaynak: AA