Deni Milosevic Antalyaspor'da

Süper Lig ekiplerinden FT Antalyaspor, Deni Milosevic ile sözlesme imzaladi.



Antalyaspor, yaz transfer sezonunun 7’nci imzasini Deni Milosevic’e attirdi. Daha önce Erkan Eyibil, Ersin Zehir, Dogukan Nelik, Diogo Sousa, Sherel Floranus ve Güray Vural’i transfer eden FTA Antalyaspor, son 5 sezondur IH Konyaspor’da forma giyen Deni Milosevic’i de renklerine bagladi. Eski kulübü ile sözlesmesini aksam saatlerinde fesheden 26 yasindaki futbolcu, 03.30 sularinda Antalya’ya ulasti. Ayaginin tozuyla Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’ne gelen orta saha oyuncusu, 04.00’te kendisini Antalyaspor’a baglayan imzayi atti.

“Karsilikli fedakarlik gösterildi”

Imza töreninde hazir bulunan Asbaskan Berkay Bahar, imzanin atildigi saatin 04.00 oldugunu hatirlatarak, “Neden bu saatte imza töreni düzenledigimizi merak edenler olabilir. Birincisi, Deni birkaç saat sonra Erzurum kampina katilmak için Antalya’dan ayrilacak. Ikincisi, yönetim kurulumuzun ve teknik heyetimizin israrla istedigi bir oyuncuydu. Hiç süphesiz ki dünyanin en güzel sehri olan Antalya’ya bir fedakarlik göstererek geldi” dedi.



“Bir an önce takima katilmak istedim”

3 yil boyunca Antalyaspor formasini giyecek olan Deni Milosevic ise Antalya’da olmaktan dolayi çok mutlu oldugunu ifade etti.

Kariyerinde yeni bir sayfa açtigini belirten Milosevic, “Böylesine büyük bir kulübe geldigim için çok mutluyum. Bu takim için elimden gelenin en fazlasini vermek amaciyla bir an önce takima katilmak istedim. Buradan da havaalanina gidecegim” diye konustu.

Antalyaspor taraftarlari karsisinda daha önce sahada yer aldigini ve onlara karsi oynadigini da hatirlatan Milosevic,

“Muhtesem bir taraftarimiz var ve onlarin önüne çikacagim günü sabirsizlikla bekliyorum” ifadelerini kullandi. Atilan resmi imzalarin ardindan Deni Milosevic Antalya Havalimani’na gitti ve 05.50 uçagi ile Antalyaspor’un kamp çalismalarini sürdürdügü Erzurum’a hareket etti.

Kaynak: İHA