Alanyaspor Ilk Hazirlik Maçinda Maglup Oldu

Aytemiz Alanyaspor Burdur kampindaki ilk hazirlik maçinda Ukrayna’nin Zorya Luhansk takimina 2-1 maglup oldu.

Aytemiz Alanyaspor, yeni sezon öncesi ilk hazirlik maçinda Zorya Luhansk ile karsi karsiya geldi. Spor Toto MAKÜ Stadyumu’nda oynanan karsilasmada Alanyaspor rakibine 2-1 maglup oldu.

90. dakikada gelen maglubiyet

Spor Toto MAKÜ Stadyumunda oynanan karsilasmada 35. dakikada kalecinin hatali pasinda Davidson topu kaparak ceza sahasina girdi ve sol çaprazdan kale alanina yerden ortaladi. Kale sahasina kosu yapan Efecan yakin mesafeden topu filelere göndererek üstünlügü sagladi. Zorya Luhansk’in gollerini ise 72. dakikada Vernydub, 90. dakikada Cristian aglara göndererek maçtan galip ayrildi.

Burdur Spor Toto MAKÜ Stadyumunda oynanan karsilasmayi Burdur Valisi Ali Arslantas, Burdur Il Emniyet Müdürü Ümit Bitirik de tribünlerden izledi.

“Ilk hazirlik maçi olarak çok sert bir maçti”

Yeni gelen transferler ile güçlü bir takim olmaya çalisacaklarini ifade eden Alanyaspor Teknik Direktörü Çagdas Atan, takimin gidisatindan memnun oldugunu söyledi.

Çagdas Atan, “Takimimin gidisatindan gayet memnunum. Bir haftadir buradayiz. Zorya, Ukrayna ligini üçüncü bitirmis 4-5 tane de hazirlik maçi yapmis bir takim. Bizim için ilk hazirlik maçi olarak çok sert bir maçti. Ama oyun anlaminda baya iyi seyler yaptik. Oyuncularimi o yüzden tebrik ediyorum. Geliserek devam edecegiz. Maçi 2-0, 3-0’lara da getirebilirdik. Yeni gelen oyuncularimizla çok güçlü bir takim olmaya devam edecegiz. Yeni sezon için bir hedef koymak zor. Önce oyuncu kadromuzu görelim. Takimimizi görelim. Ondan sonra bir hedef koyariz” dedi.



“Babacar’in durumu bu aksam netlesir”

Burdur’da hazirlik kampinda geçirdigi kalp spazmi sonrasi hastaneye kaldirilan Babacar ile ilgili bilgi de veren teknik direktör Atan, “Babacar’in durumu da bu aksam netlesir. Onunla ilgili kulüp de açiklama yapar. Ondan sonra konusuruz” diye konustu.

Kaynak: İHA