6 Spor Kulübünü Içinde Barindiran Kulüp Binasi Açildi

Develi’de, bünyesinde 6 adet spor kulübü barindiracak olan kulüp binasi, düzenlenen tören ile açildi.

Develispor, Develi Belediyespor, Büyüleyenspor, Sindelhöyükspor, Develi Erciyesspor ve Yildirim Beyazid Safakspor’u içerisinde barindiracak olan kulüp binasi düzenlenen tören ile açildi. Açilis törenine, Develi Kaymakami Murat Duru, Develi Belediye Baskani Mehmet Cabbar, Öksüt Madencilik temsilcileri, kulüp yöneticileri, sporcular ve vatandaslar katildi.

Açilista bir konusma yapan Develi Kaymakami Murat Duru, "Develi’mize yakisir güzel bir kulüp binasini bugün açacagiz. Sporcularimizin, yöneticilerimizin ve vatandaslarimizin da gelebilecegi, birlikte kaynasabilecegi birlikte istisare edebilecekleri güzel bir mekani açmanin mutlulugunu hep birlikte yasayacagiz. Bu kulüp binasinin hayirli isler için, hayirli toplantilar için ve güzellikler için kullanilmasini Allah’tan niyaz ediyorum" dedi.

Develi Belediye Baskani Mehmet Cabbar da, "Bugün kiymetli, güzel bir yerin açilisini yapiyoruz, Develi’mizin spor kulüplerine ve spora gönül vermis herkese ev sahipligi yapacak olan kulüp binamizin hayirlara vesile olmasini diliyor, emegi geçen herkese tesekkür ediyorum" diye konustu.

Develispor Baskani Tufan Nayman da, törende yaptigi konusmada, "Bilindigi gibi Develispor’umuz son senelerde güzel basarilar elde ediyor. Bu basarilarin devami ve Develili gençlerimizi spora yönlendirmek için açilan kulüp binamizin açilmasinda emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Açtigimiz bu kulüp binasi, Develispor, Develi Belediyespor, Büyüleyenspor, Sindelhöyükspor, Develi Erciyesspor ve Yildirim Beyazid Safakspor olmak üzere sporun Develi’mizde yayginlasmasi amaci olan herkese ev sahipligi yapacaktir" seklinde konustu.

Bina, Ilçe Müftüsü Emin Patan’in ettigi duanin ardindan açildi.

Kaynak: İHA