Türkiye Oryantiring Sampiyonasi Orta Mesafe Yarislari Tamamlandi

Türkiye Oryantiring Federasyonunca Manisa'da düzenlenen Demirci Akincilari Türkiye Oryantiring Sampiyonasi'nda 1. gün orta mesafe yarislari tamamlandi.

Demirci Sariçayir Doga Sporlari ve Milli Bilinç Kamp Alani'nda gerçeklestirilen sampiyonaya katilan 605 sporcu, 5 kilometrelik alanda orta mesafe yarislarinda ter döktü.

Oryantiring Türkiye Sampiyonasi orta mesafe ve Demirci Oryantiring Kupasi yarislarinin tamamlanmasinin ardindan dereceye girenlere ödülleri verildi.

Demirci Kaymakami Adem Kaya, yaptigi açiklamada, "Ilçemizde Oryantiring Türkiye Sampiyonasi devam ederken, Türkiye Tenis Federasyonu Büyükler Yaz Kupasi turnuvasi da basladi. Hedefimiz Demirci'yi sporun ve sporcunun merkezi yapmak." ifadelerini kullandi.

Türkiye Oryantiring Federasyonu Baskani Hacer Akyüz de, "Güzel bir organizasyon oluyor. Yarislarimizin ilk günü tamamlandi. Önümüzdeki yil Demirci'de uluslararasi kamp merkezi ve oryantiring okulu olacak. Gençlik ve Spor Bakanligi'miza, Zafer Kalkinma Ajansina, Demirci Kaymakamligina ve Demirci Belediyesine tesekkür ediyorum." diye konustu.

Yarislar yarin 2. gün uzun mesafe ve Demirci Oryantiring Kupasi yarislari ile devam edecek.

Kaynak: AA