Pazaryeri'nde 15 Temmuz Sehit Zafer Koyuncu Dart Ve Okçuluk Turnuvasi Sona Erdi

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsaminda Pazaryeri Halk Egitimi Merkezi tarafindan düzenlenen "Sehit Zafer Koyuncu 3. Dart ve 1. Okçuluk Turnuvasi" tamamlandi.

Bilecik dart hakemi ve okçuluk antrenörü Aydan Yavuz ile dart antrenörü Samet Ceyhan yönetiminde Pazaryeri Sehit Zafer Koyuncu Imam Hatip Ortaokulundaki her iki turnuvaya 45 kisi katildi. Müsabakalar kendi içinde minikler ve yildizlar ile gençler ve büyükler olmak üzere 2 kategoride yapildi.

501 double çikis ile eleme usulü gerçeklestirilen dart turnuvasinda minikler ve yildizlarda Melih Agirbas, Irem Çalik, Niyazi Kazanci, Ecrin Karadayi, Batuhan Kazanci ilk 5 sirayi elde etti. Gençler ve büyüklerde sirasiyla Furkan Coskun, Mustafa Ömer Ünsal, Ahmet Ümmet Bayatlioglu, Kevser Kiliç, Merve Özcan dereceye girdi.

Iki tur halinde puanlama usulü ile yapilan okçuluk turnuvasinda ise minikler ve yildizlarda Hasan Hamza Aytekin, Seyma Erkan, Ecrin Karadayi, Irem Çalik, Batuhan Kazanci, gençler ve büyüklerde de Ömer Kayra Erken, Emirhan Kocabas, Nursena Baldir, Ahmet Ersin, Zeki Yalçin dereceye giren isimler oldu.

Dereceye giren katilimcilara madalya ve basari belgeleri 15 Temmuz aksami düzenlenecek etkinlikte verilecek.

Kaynak: AA