Altinordu Yeni Sezon Açilisini Gerçeklestirdi

TFF 1. Lig ekiplerinde Altinordu, 2021-2022 sezonu açilisini Izmir'de gerçeklestirdi.

Selçuk ilçesindeki Ismet Orhun Bilge Tesisleri'nde açilis töreni düzenlendi.

Altinordu Kulübü Baskani Seyit Mehmet Özkan, AA muhabirine yaptigi açiklamada, çocuklara ve gençlere inanan bir kurum olduklarini ifade ederek, "Bir Türkiye projesi bu. Çocuklarimiza inanarak, güvenerek, imkan saglayarak, A takimda yabanci oynatmayarak varligini sürdüren, hatta üst liglere tirmanabilen, felsefesi olan, bu topraklara deger katmak için çaba gösteren bir topluluguz." dedi.

Geçen yil çok iyi bir basari elde edip, play-off finalinde Süper Lig'in kapisindan döndüklerini belirten Özkan, sunlari kaydetti:

"Altinordu'nun öncelikli hedefi, bu topraklarin çocuklarindan üst düzey profesyonel futbolcular yetistirip, onlari Avrupa'nin büyük liglerine transfer etmektir. Bu sene de böyle devam edecegiz. Sampiyon olma hedefiyle degil, daha çok genç oyuncumuzu Türk futboluna kazandirma hedefiyle yola çikiyoruz. Su anda Altinordu bu bayragi tasiyor. Bizim arkamizdan diger kulüplerin de gelmesini istiyoruz. Çünkü biz yalniz yürüyemiyoruz. Çünkü bu topraklarda 35 milyon genç var. Gençlerimizle övünüyoruz ama Süper Lig'de gençlerimize yeterince süre vermiyoruz. Yabanci sayisina gelince, 8 yabanciya bile karsi duruyoruz. Herkesin bu topraklarin çocuklarina inanmasini, güvenmesini, firsat vermesini, yatirim yapmasini önemle arz ediyorum."

Kaynak: AA