Altay'da Mustafa Denizli Sahaya Indi

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Altay’da bugün yeni sözlesme imzalayan Teknik Direktör Mustafa Denizli, siyah-beyazli takimin basinda yeni sezon öncesi ilk antrenmanina çikti.

Altay’i Süper Lig’e çikaran Teknik Direktör Mustafa Denizli, yeni sözlesmeyi imzalayip siyah-beyazli takimin basinda sezonun ilk idmanina çikti. Gaziemir Kutlu Aktas Tesislerinde gerçeklesen idman öncesi oyuncularla toplanti yapan Denizli, takimin yardimcilari nezaretinde 8 günlük çalisma dönemini geride biraktigini söyledi.



Hazirliklarin önemli bir bölümünü kendi tesislerinde yapacaklarini ifade eden Denizli, “Bekledigimiz ve düsündügümüz arkadaslar var. Yaklasik ben 1 aydir program ve transfer yapma çalismalari için Izmir’deyim. Her gün baskanimizla, yöneticilerimizle birlikte yeni sezon için ne yapabiliriz onu degerlendirdik. Degerlendirmeler sonunda bugün ilk defa antrenmana çikma firsati buldum. Taraftarlarimiz benim disarida oldugumu düsünmesin, tamamen içindeydim kulübün ve yaklasik 10 günlük programi yardimcilarim uyguladi” dedi.

Transfer çalismalarina yogun mesai harcadiklarini ifade eden deneyimli teknik adam, “Esas zamanimizi mesgul eden transfer çalismalari. Transfer çalismalarinin bir kismi olumlu sonuç vermek üzere, birkaç gün içerisinde verecek ama devam etmek mecburiyetindeyiz. Camiamiza bir daha bir üzüntülü günler yasatmak istemiyoruz. Bu çalismalar insallah düsündügümüz gibi biter” diye konustu.



“Hedefimiz önemli yerlere yürümek”

Futbola basladigi ve 18 yil formasini giydigi Altay’in hedeflerinin her zaman büyük oldugunu dile getiren Mustafa Denizli, “Benim biraktigim, 18 yil formasini giydigim Altay hep büyük hedeflere yürümüstür. Bu yil da bu düsüncelerimizi gerçeklestirirsek, yine hedefimiz önemli yerlere yürümek olacaktir. Bunu yapacak kadroyu olusturma çabasi içerisindeyiz ve insallah olustururuz” seklinde konustu.



“Yaklasik 300 oyuncu izledim”

Dis transferde ilk etapta 6 transfer yapmayi planladiklarini kaydeden Denizli, “Mayisin 26’sinda final maçini oynadik. 27 Mayis’tan itibaren bu 6 transfer için çalisiyorum. Bugün ayin 12’si. Demek ki yaklasik 1,5 aydir bu çalismalari yapiyoruz. Bu süreçte 300 civarinda hem bonservisi olan hem olmayan futbolculari izledim. ‘Onlarla neler yapabiliriz? Taraftarimiz bu takimdan nasil keyif alir? Keyif alirken de sonuç alir ?’ bunun düsüncesi içerisinde olduk” dedi.

Altayli taraftarlarin uzun süredir sözlesme imzalamasini bekledigi Mustafa Denizli, “Uzun süre durumumla ilgili yorumlar yapildi, yazilar yazildi. Ben bunlari hiç aldiris etmiyorum. Süper Lig’e çiktigimiz günden itibaren baskanimizla bu çalismalarin içerisinde olduk. Onun disinda hiçbir düsüncem ve niyetim olmadi. Bunun bilinmesini istiyorum” diye konustu.



“Zor bir yaris bizi bekliyor”

Süper Lig’in bu sezon zorlu geçecegini söyleyen Mustafa Denizli, “Zor bir yaris bizi bekliyor, bunun farkindayiz. Bu yarista zorlanmamak için, mutsuz olmamak için çok ciddi çalismalar yapmamiz lazim. Ince eleyip sik dokumamiz lazim. Bunlarin pesindeyiz” ifadelerini kullandi.

Kamp programinin henüz netlesmedigini kaydeden teknik direktör Denizli, “Kadromuza katilacak arkadaslar aramizda olmadigi için kamp programini bayram sonrasina biraktik. Lig öncesine kadar devam edecek. Muhtemelen ayin 25’i gibi kamp çalismalari devam edecek. Yarin fikstür çekiliyor. Içeride mi disarida mi baslariz, kimle baslariz. Bunun da kamp çalismalarinda önemli bir rolü olacak” dedi.



“Onlar benim kilcal damarlarimda”

Altay camiasinin ve taraftarlarinin kendisi için çok önemli oldugunu vurgulayan Mustafa Denizli, “Onlar benim beynimde, yüregimde, kilcal damarlarima kadar olan varliklarimiz. Çok uzun bir yolculugun getirdigi bir sorumluluk, onlar rahat olsunlar. Biz rahat olsun dedigimiz zaman rahat olacaklardir. Taraftarlarimizin uzun süre sikintili günler yasadigini biliyorum, yillarca camianin içindeyim hiç de ayrilmadim. Bir daha bizim üzüntülerle geçirecegimiz sezonlar olmamasi lazim. önümüzdeki günlerde huzur içerisinde kulübümle bu çalismayi devam ettirecegim” diye konustu.



“Alsancak Stadini 18 yil arsinladim”

Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu’nun davetlisi olarak geçtigimiz günlerde yenilenen Alsancak Stadini inceleyen ve stadyuma isminin verilmesi gündemde olan Mustafa Denizli, “Alsancak Stadini 18 sene arsinladim. Sayin Bakanimiz orada incelemelerde bulunurken bizleri de davet etti, o davete icabet ettik. Gerisi için benim bir sey söylemem mümkün degil. Insallah taraftarimizla mutlu günlerimizde orada tekrar benim saha içinde, çizgi içinde oldugum günler gibi çizgi disinda ama takimin içinde oldugum günleri yasariz” dedi.

Kaynak: İHA