Atakum Belediyespor Yaz Spor Okullari Açildi

Atakum Belediyespor Yaz Spor Okullari açildi. Atakum’un bir spor kenti oldugunu söyleyen Atakum Belediye Baskani Av. Cemil Deveci, “Biz çocuklarimizin spor yapmasini istiyoruz, hem de özel hayatinda derslerinde basarili olmasini istiyoruz. Psikologlarla, egitimcilerle çocuklarimizi sadece spor saatlerini degil tüm yasami boyunca ve bundan sonraki süreçte de takip ediyoruz” dedi.

Atakum Belediyespor tarafindan düzenlenen Yaz Spor Okullari açilis töreni Atakum Belediyespor Stadyumu’nda gerçeklestirildi.

Törene, CHP Atakum Ilçe Baskani Turgay Özçelik, Atakum Belediye Baskani Av. Cemil Deveci ile esi Av. Gülay Deveci, Atakum Belediyespor Kulüp Baskani Tugrul Öngel, kulüp antrenörleri, sporcular ve veliler katildi.

Çocuklarin spor ile yaz tatillerini verimli geçirmelerini hedefleyen Atakum Belediyespor’da bu yaz sezonunda basketbol, jimnastik, kick boks, tenis, satranç, boks, futbol branslarinda 700 sporcu egitim görecek. Diger yandan ayni branslardan turnuvalara katilan, yarismaci 500 sporcuyla birlikte Atakum Belediyespor bin 200 sporcuya ulasmis oldu.

"Çocuklarimizi takip ediyoruz"

Atakum spor ile kültür ve sanat kenti oldugunu belirten Atakum Belediye Baskani Av. Cemil Deveci, “Atakum özel bir kent, adini Atasindan aliyor. Samsun’un en özel kenti. Samsun zaten Kuvayi Milliye ve ilk adim kenti. Cumhuriyetin baskenti. Bu özellikler bizi, bizim çocuklarimizi farkli kiliyor. Bu farklilik size, hocalarimiza, ögretmenlerimize daha büyük bir sorumluluk yüklüyor. Biz çocuklarimizin spor yapmasini istiyoruz, hem de özel hayatinda derslerinde basarili olmasini istiyoruz. Aile iliskilerinde basarili olmasini istiyoruz. Izliyoruz, takip ediyoruz. Hem siz sporla ilgili ögretmenlerimiz hem de diger meslek mensuplariyla, psikologlarla, egitimcilerle çocuklarimizi sadece spor saatlerini degil tüm yasami boyunca ve bundan sonraki süreçte de takip ediyoruz. Onlarin basarili olmasini istiyoruz. Ne diyor Mustafa Kemal Atatürk, ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve ayni zamanda ahlaklisini severim’. Ben ona bir de ‘çaliskan’ sözcügünü eklemek istiyorum” diye konustu.



"Atakum’un farkini duyuralim"

Atakum’da gerçeklesecek etkinlikler hakkinda bilgi veren Baskan Deveci, “Atakum sahilinde kadinlar için pilates dersleri var. Ayni zamanda sokak basketbolu bu aksam itibariyla Atakum sahilinde basliyor. Bu yaz boyunca Atakum sokaklarinda yazlik sinema senlikleri yapacagiz. Yerel tiyatro gruplarimiz her aksam bir sokakta tiyatro gösterileri, senlikleri yapacak. Bu gençlerin arasindan resimle, siirle baska sanat dallariyla ugrasan, müzik aleti çalabilen hepsinin tüm maharetlerini Atakumlularla bulusturacagiz. Tüm Türkiye’de oldugu gibi Atakum’da da yurttaslarimiz son bir yildir evde kapali kaldi, çocuklar enerjilerini dökemediler. Bu yazin hem sporda hem baska alanlarda maharetlerimizi gösterelim siz Atakumlular da çocuklarimiza destek olun, Atakum’un farkini tüm Türkiye’ye ilan edelim, duyuralim” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA