Galatasaray Futbol Takimi Kaptani Arda Turan Açiklamasi 'PSV Maçina En Hazir Sekilde Gitmek Istiyoruz'

Galatasaray Futbol Takimi Kaptani Arda Turan, 21 Temmuz'da deplasmanda Hollanda'nin PSV takimiyla yapacaklari UEFA Sampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçina iyi durumda gitmek istediklerini söyledi.

Tecrübeli futbolcu, Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi'nda Süper Lig takimlarindan Kasimpasa ile yaptiklari hazirlik maçinin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

Arda Turan, Dinamo Bükres'in ardindan Kasimpasa'yi da yenmelerinin önemli oldugunu belirterek, sunlari kaydetti:

"Kazanma aliskanligini korumak bizim için önemli. Herkesten önce maç oynayacagimiz için sezonu erken açtik. Sicaklarda zor oluyor ama arkadaslarimi özverilerinden dolayi tebrik ediyorum. Çok iyi çalisiyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmak için ugrasiyoruz. Kazandigimiz için mutluyuz. Iyi de oynadik. Bugün bizim için önemli olan skordan çok oyundu. Iyi oynadigimizi düsünüyorum. Hocamizin dediklerini sahaya yansittik. PSV maçina en hazir sekilde gitmek istiyoruz. Sali günü Olympiakos ile bir hazirlik maçi daha oynayacagiz. Sonra da olmak istedigimiz yer olan Sampiyonlar Ligi için elimizden gelen mücadeleyi verecegiz."

Galatasaray'la yeni sözlesme uzatan 34 yasindaki futbolcu, gelecegiyle ilgili, "Böyle seyleri konusmak için çok erken ama Galatasaray armasina hizmet etmek benim için çok önemli. Nerede ve nasil olacagini büyüklerimiz bilir. Baskanimiz, hocamiz ve ailemle karar vermem lazim. Bu sene saha içinde olacagim ve en iyisini yapmaya çalisacagim. Geçen sene kil payi kaçirdigimiz sampiyonlugu bu sezon kazanmaya çalisacagiz." diye konustu.

Sari-kirmizili takimin altyapisindan yetisen ve hazirlik maçlarinda oynayan genç futbolcularin performansini degerlendiren Arda Turan, "Çok sanslilar. Gözlerinin içine bakan bir teknik heyet var. Onlar bizim göz bebegimiz. Her biri ayri degerli. Galatasaray takimina sadece ofansif oyuncular, 10 numaralar, açik oyunculari degil, defans oyunculari, takimi için mücadele eden genç futbolcular da lazim. O yüzden altyapidan çikacak her oyuncu bizim için çok degerli. Kulübümüze maddi manevi katkilar yapacaklardir. Onlarin gözünün içine bakiyoruz. En iyi performansi verebilmeleri için en saglikli ortami saglamaya çalisiyoruz. Bizim için çok degerliler. Bugün de oynayan Ali Yavuz, Yunus, Isik Kaan çok iyiydi. Hocamiz daha iyi degerlendirir ama agabeyleri olarak onlarin gelisiminden mutluyum." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA